Att se ut som 7 svåra år men fortfarande vacker?
Mitt hår ser ut som ett råttbo och jag är blek som snö, och ser typ döende ut. Så där hemsk ut så att man inte alls skulle vilja synas utomhus. Känner att en varm dusch och nya sängkläder skulle muntra upp mig. Men jag blir nog hemma i morgon med.

Nu är A och åker och lämnar min bror och om en timme så är det dags för middag. Leigh går runt och ropar efer sin syster, hon är smått kinkig idag. Man kan inte vara på topp alla gånger varken som stor eller liten.

Fick en förfrågan om vad jag önskar mig i år och jag vart helt ställd. Jag vet faktiskt inte. Jag har inte ens tänkt på det. Jag har som vanligt tänkt på alla andra. Jag får nog fundera på det :)
Besök idag :)
Brorsan min var inne i stan med klassen för att se teater så han ringde A och frågade om han inte fick komma hit efter? Självklart fick han koma hit. Måste bara få hem honom i tid också sedan så  han kommer til skolan i morgon :) Barnen kommer bli jätte glada :D
Att lyssna?

Jag vet, jag vet
att jag ska lyssna på min kropp. Passa på att vila då jag känner att jag verkligen behöver det. Men samtidigt är jag sjukt rastlös. :(

Jag tog lite på disken så jag kände att jag fått något litet gjort idag iaf. Sedans toppade jag in l några frallor i ugnen och på med ost och gurka och mjölk till det så fick jag i mig frukost. Satt inte så dumt. Men jag ska nog bädda ner mig och läsa lite.


Blir ju inte frsikare om jag ska avra jobbig mot mig själv :P