Nya veckanÅkte
med ett stort leende från jobbet idag. Var så glad och lycklig när jag klev på tåget ^^ Trots att jag ahde sprängande huvudverk. Väl hemma så fick jag vila lite och tog iprem, och myste med Leigh.

Korvstorganoff stod på menyn idag. Underbart gott och jag får super god matlåda med mig till jobbet i morgon. Jippi! Haha. Alex lagar sååå god korvstorganoff så det vattnas i munnen när man känner doften.. Leigh somnade vid sju. I hennes värld är klockan åtta då så hon sover nu för natten.

Snart ska även lillgossen i sin säng och inte långt efter så ska jag även i säng. Idag kom Helle upp från Jönköping med. Hon och jag ska jobba i hop och hon är här uppe för att verkligen lära mig allt nu så det sitter. Ska bli jätte kul. Två hela dagar får jag på mig att lära mig allt och att lära känna henne. :)
Utelek
Har precis kommit in efter att ha varit ute med barnen och lekt ute i regnet. Det gick an iaf och baren sprang och hade jätte kul med alla de gula löven som finns utanför. Det varskönt att vara ute även fast man inte är helt frisk ännu.

Efter dom hade lekt färdigt så gick vi och handlade lite och nu så ska vi ta och äta lite mellis.

 

Do list?
  • Dammsuga igen över allt - Check
  • Damma överallt - Check
  • Sortera tvätten - Check
  • Disken
Disken får A lov att ta. ^^ Han fick en jätte sovmorgon idag, så han vaknade för 10 min sedan. Så nu är det att mysa och leka emd barnen utan att hosta allt för mycket sedan så blir det att hitta på något till lunch få leigh att sova. Så ser min söndag ut so far.


Känns lite surt att inte kunnat fira Halloween i år men det kommer fler. Det blidde heller ingen pumpa, har verkligen inte haft tid så jag bjuder på en bild av en pumpa jag gjorde under Williams första år.

 

Vet inte varför, men den påminner mig om just våran Wille-bus ^^