Landat i VH
Jag åkte hemmifrån tio i fem i morse och har precis landat hemma. Vart jag har varit det kommer jag hålla hemligt ett tag frammåt. Men jag hoppas på det bästa. Både jag och A är jätte förväntansfulla. Vill ju att det ska gå bra, känner mig pirrig i kroppen ^^ Så lugna puckar nu ett litet tag frammåt och hoppas på det bästa !

Idag var det meningen att min bror skulle komma och vara med oss i helgen men han mår år skogen så han är hemma och är sjuk. Få bli en annan gång.
Vårdscentralen
Har precis kommit hem från våra vårdcentral Fick prata med en snäll dam där som fixade in en tid till Leigh eftersom hon är så liten. Super snällt. Så stress ner dit och sedan känna titta lyssna, stick i fingret och hon var super snäll under hela tiden. Hon har en infektion i ögat så hon ska få droppar/salva men Apoteket här nere hade slut på den sm hon fick recept på så vi måste in till handen.

Det är super varmt ute så nu sitter jag och pustar ut sedan blir det att ta lättare kläder och röra sig mot handen få receptet och sedan åka hem och fortsätta vara sjuk. Så kan A vara ute med William så han får komma ut och leka.


 

Lilla sjuklingen

 

Stora sjuklingen

 

 

Inte morgonpigg
Denna morgonen ger jag A sovmorgon och tar barnen. Snoret har tagit över och barnen är hemma. Så kinkiga och ingenting är roligt just nu. Men men vaknade på underbart humör iaf idag. Min hals mår lite bättre men inte mycket. Frukosten är intagen och nu röjer William i filmskåpet. Undrar vilken film det blir denna dag?