Happy girl!
Sitter och tittar på teen mom 2 och försöker vänta ut febern. Samtidigt som jag får söta sms. There is someone out there who's making me feel really special ^_^ Jag bara sitter och ler :) Skulle vilja berätta mer men hmm det får vänta :)
 
Om man skulle göra en kopp te och försöka somna sedan? :)
Pyssla om
Så eftersom jag har haft fullt ansvar för barnen idag trots sjuk så kände jag nu på kvällen att jag ville pyssla om mig lite så jag fixade till naglarna. Vart av en härlig julröd färg med glitter i från HM "Look at me" finns fortfarande kvar i affärena tror jag. Riktigt fin färg. Skulle haft den på julafton men hade inte tid med det då. Så det få bli på nyår.
 
Barnens film är strax färdig sedan blir det rakt i säng och jag ska se vad jag gör inför i morgon. Hur jag mår osv. Suck. Aya låter som det är dax nu. :)
 
 
Näst sista dagen på året
Om exakt en månad fyller jag 26. Tänka sig. För 25 år sedan och 8 månader sedan låg jag i min mammas mage i Trollhättan/Lilla Edet och väntade på bättre tider. Dom flesta av min årgång har just fyllt 25. Jaja hahah sådant händer. Mår bättre idag men får hoppas att det blir bättre. Försöker få tag på min mor, så om du läser detta gå in på fb och skriv till mig?
 
Annars så vaknade jag och barnen sjukt sent. William sv inne hos mig i går men vid fyra kom också leigh in till mig så där låg vi packade som små sillar :) Dock spränger hela huvudet på mig, inte kul. Så vila lite och sedan fortsätta försöka ta hand om hemmet. <--- gör mig förbannad.