Att tända ett hjärta

Ett ljus för en vänOm en halvtimme så tänds det ljus för min vän som blev mördad i helgen. Klockan 17:00 Så sammlas människor på torget i Åkersberga för att hedra henne med ljus.  Jag som inte kan vara där tänder ett här hemma och tänker på henne. Så som många andra gemensamma vänner kommer göra, som mig har flyttat där i från. Några längre än mig.

Det är fortfarande svårt att sjunka in.. det är svårt när det väl drabbar en.. Sedan när man själv är mamma, hur det skulle vara om det var Leigh? Jag skulle vara så krossad, kan kan bara föreställa mig hur Ellinors mamma Helene mår just nu :(

SPUNK!
Seriöst, jag får damp på min soffa! Vi har haft den i hur länge? Typ 2 år? Den är inte så svart längre, mer gråsvart? Och det har varit med om mycket. Otroligt mycket. Som i går när William spydde i den. Så .. det blir att tvätta upp hela soffan på söndag. Visst fick man bort mycket men iaf. Den ska tvättas upp. Äckligt annars.

Grejen är den att den är inte svart och den har fått fläckar som inte ens vanish kan få bort haha så nu sitter jag i valet och kvalet om man skulle färga skiten eller köpa ny klädsel?  Att färga innebär att jag måste hitta en svart färg sedan dela upp tvätten, hitta en tvättmaskin att färga det i och hoppas på bra resultat. Det kommer la landa på ja du jag vet inte mycket? Wash it back to black, går på 69 kr för 800 gram per förpackning. En ektorp hörnsoffan har en del tyg.

Annars kan jag vara lat och haha spara i hop och köpa nytt överdrag på ikea. Som går på typ 2 500 kr. Pengar man inte har just nu. Som man kanske har till sommaren?

Det långsökta alternativet vore ju att sy egna nya överdrag men NÄR jag skulle ha tid med det vet jag inte och sedan om det skulle bli bra haha fan det tror jag verkligen inte :D Jag vet inte, jag typ tittar på aset och suckar :P