Home

Pust nu är jag hemma sedan ett par timmar. Har packat upp ställ och hängt allt nytt på plats umgåtts med barnen och röjt. Barnen somnade utan problem klockan åtta så har verkligen kunnat röja här hemma med hjälp av A.

Just nu

Resan ner
Tidigt som fan på fredag morgon vaknar jag av mamma som kommer in och väcker mig. Upp äta frulle och sedan åka ner till västkusten. Kom ner ändå i vettig tid och mötte kusinerna och syrran hos mormor. Slappa lite innan Jag och minsta kusinen gjorde oss i ordning för hennes stora syrras förloviningsmiddag uppe i Thn. 
 
 
Mamma kör mig till Till min äldsta kusin och hennes lilla syster samt pojkvän tar bussen upp. Åt god mat och god dricka på Buttlers. God stämning hela kvällen och när klockan närmade sig halv tio så åkte vi hem och bosatte oss alla hos äldsta kusinen med fästman och jag och grabbarna kollade på OS invigningen medans tjejerna pratade.
 
 
 
När dom ÄNTLIGEN tände elden så åkte jag hem och satt en stund med mamma innan vi båda somnade. Upp tidigt som fan på lördag morgon för att vara redo att dra till Ullared med äldsta kusinen och syrran klockan 9 men tjejerna dök upp halv tio och så körde vi fel och lite annat men tillsut kom vi fram iaf. Sjukt mycket folk och vi sprang på tv:teamet som filmade någon. Fick med mig hel lite saker som jag sedan kan ta kort på. Köpte Leigh 2 års presenter där nere. Mycket till hemmet denna gången och lite till mig och barnen.
 
 
På kvällen så orkade jag fan inte göra något så jag stannade hemma och hade en myskväll med mamma och mormor. Åt kina mat och försökte låta benen vila för dom värkte verkligen.
 
 
Söndagen kom och jag sov ut. Vaknade halv tio, pinkenödig som tusan och sen gick jag och la mig i två timmar och bara lyssnade på musik innan jag klev upp igen och åt frukost kollade FB och ckeckade om en barndomskamrat hade lust att ses? Självklart hon hoppade på bussen från Thn (Trollhättan) och var snabbt nere. Syrran kom även över och så satt vi i soffan och snackade allt från familjen är värst temat till vänskap till oplanerad fisting och mat.
 
 
Körde sedan hem syrran, åkte ner till Boströms och handlade lite körde ner till Stenungsund och hämtade brorsan som hade varit på bio med två kompisar och spenderat natten där. Hamnade på Donken och där spårade det verkligen ur haha och bilfärden hem igen ! Minnen säger jag bara oh dessa kommer bli härliga minnen :D :D Sååååås och kräm fräääääsch :D
 
 
Körde brorsan till Göta och sen åkte vi upp och lämnade Madde i thn och tog en rund i mitt första bostadsområde. Hon bodde nämligen huset brevid där jag först bodde. Så mamma visade vart jag hadehaft mitt rum i 2 :an och vart 3:an låg någonstans. Rätt häftigt för jag har inte sett det i medveten ålder så att säga förrens nu. 1 år och 7 månader bodde jag i Trollhättan som liten innan vi flyttade upp. Mysigt att ha en egen tid och plats med mina föräldrar. Allt från min första tid är ju där i från och nu fick man en bättre bild av allt, innan hade man ju bara korten. Vet inte varför vi inte vart där innan?? Vi är ju alltid i Thn när vi är nere :P
 
( Brorsan käkar prinsess tårta till frukost i Grästorp medans vi andra äter en vettig sådan :P )
 
 
Aya söndagskvällen avslutades i tårta i vardagsrummet med mormor och mamma och lite snick snack innan vi trötta som fan gick och lade oss. Jag packade allt innan sömnen så det var klart. Upp tidigt igen idag (måndag) för att packa in oss alla plus syrran och åka upp. 4 var vi upp hämtade systersonen från dagis och sedan hem till mamma och pappa äta något åka i väg och handla. Nu kan jag ju lätt säga att ingen gör mer än nödvändigt här :D
 
I morgon åker jag hem och får träffa barnen igen :)