Gova mamma? Neh!
Haha är det jag får höra från min lilla övertrötta tös. Hon gäspar stort och har gjort detta sedan 8 men hon vägrar sova, tårar, skrik ja hela dadderrullan. Så nu sitter hon gott i Johns knä och brorsan vaknade nyss och A är på väg hem efter att varit ute och rullat med bladsen och hälsat på sin mamma en stund.
 

 
I morgon kommer mamma och pappa hit för att hämta grabbarna sen är det måndag igen och ny vecka. Om man skulle för 1203988 gången att lägga lillan?
Regn för en bättre dag
Idag fick jag sovmorgon av A. Snällt men jag fick ju ändå kliva upp så det förstör ju det hela. Men låg iaf och drog mig bra länge. Regnet gjorde ändå morgonen mysig och fram mot eftermiddagen så kom solen och vi gick ut. Efter en bra stund ute så gick vi upp och hämtade  grabbarna så gick vi iväg till parken för att svalka föttera men barnen hoppade verkligen i så det var tur att jag hade med mig extra kläder :D
 

 
Skön avslutning på det, handlade det som saknades för middagen och så gick vi hem och snart är den färdig. Alla är bra hungriga nu efter den långa stunden ute. Dax att duka bordet :)
Slappisar
 
 
 
Mellis är intaget och jag är smått irriterad på en viss människa. URK säger jag bara. Men jag orkar inte ens tänka på det. Iaf, solen gick i moln när vi gick in så det var skönt. Nu ska jag ta tag i köket. Det ser förjävligt ut.
 
Barnen tittar på Oscar på tv:n och skrattar högt! Och Leigh har numera döpt alla sina dockor till Mimmi och hon säger det men en söt finlandssvensk accent ^_^