Era svar


Anonym om Frågestund på bloggen:

Kommer ni att fortsätta bo ihop trots att ni inte är tillsammans, vad är planen? ;)

Svar: Ja tills det att vi har fått saker och ting ordnat för oss så är det bäst för alla,så kommer vi och barnen bo ihop.

Alva om Frågestund på bloggen:
snygg blogg!!! :D :D :D <3333333333333333 :D

Svar: Tack så mycket !


Anonym om Frågestund på bloggen:
Vad hände med ditt senaste jobb?

Svar: Mina två Chefer förde mig bakom ljuset och kom några veckor innan min provanställning gick ut och kom med ett chock besked för mig och mina kollegor. Vi fattade ingenting. Heller inte viste vissa av de kunderna eller andra parter, så de vart också fruktansvärt förvånade över att förlängningen jag vart lovad inte skulle ske. Att jag desutom fått höra att jag skulle få utvecklas och få en ny tjänst innan beskedet kom gjorde inte saken klarare för mig. Men en av mina chefer hade inte under hela tiden jag jobbade där betett sig helt OK mot mig heller och det märktes av.

Så på ett sätt var det skönt att få sluta för då slapp man få höra vissa saker och känna sig på ett visst sätt. Men å andra sidan hade jag annars ett bra jobb.Sen har jag mycket kontakt kvar och jag får ju höra hur det går
och karma är något underbart :) Men klart ledsen och besviken när man gjort allt och sedan så ljuger dom för en och beter sig på småbarnsnivå. Jag trodde faktiskt fan så mycket mer om dem.Lottie om Frågestund på bloggen:
Jag har läst din blogg lite sporadiskt, men helt tappat tråden. Vad händer mellan dig och A? Visst gifte ni er i höstas? Vad hände med telefonförsäljarjobbet? Hur ser dina framtidsplaner ut?

Svar: Oj vart ska jag börja? Redan hela 2010 så hade jag och A det jobbigt med hans dotter och hans ex och hennes familj, samt att vi hade det jobbigt rent ekonomiskt. Vi åkte på det ena hindret efter det andra.
När Leigh kom till världen så lugnade det ner sig men då var saker och ting rätt skadat mellan mig och A men vi försökte som vi alltid har gjort. 2011 kom och jag började jobba på våren, Vi hade problem med Williams dagis då dom fick William att må otroligt dåligt.

Samtidigt så fortsatte probelmen med A's Ex. Då gjorde vi ett rent juridiskt beslut för att få bukt med idiotierna från deras sida att gifta oss då jag enligt lag inte kunde föra min talan i ett visst ärende om jag och A inte var gifta. I det här ärendet var våra två barn och hans dotter inblandade. Så vi gifte oss inte av kärlek så att säga utan för vi kände att vi hade inget annat val. Trist men det funkade.

Telefonförsäljar jobbet höll i 1 vecka? Det gick verkligen inte att jobba i den miljön och vad jag har fått höra så har det bolaget gått i konkurs. I Oktober 2011 Så vart det spiken i kistan för oss mer eller mindre. Då fick vi sista smällen från Ex'ets sida och jag orkade inte mer. Han orkade inte mer. Men då fick jag ett nytt jobb som krävde att jag klev upp 20 över 4 på morgonen för att vara på jobbet klockan 6 och så kom jag hem sent då jag ofta jobbade över.

Så om vi hade flyttat isär så hade jag aldrig fått träffa barnen, så vi fortsatte bo ihop. För barnen skull och rent ekonomiska delen. Tufft som fan. Bara att bita i hop. Sedan allt annat skit som hände mellan mig och A det är mer än bara det här som gjorde att vi inte är tillsammans idag, stannar mellan oss två och dom som vet.

Mina framtidsplaner är enkla. Få en trygg stabil grund för mig och barnen. Med det innebär ny bostad, jobb, bra dagis. Glad mamma, glada barn :) Sen får man se vad framtiden har att erbjuda när jag har kommit såpass långt.


Louise om Frågestund på bloggen
:
Vad är bra att tänka på när man skaffar barn? Dina för och nackdelar?

Svar: Det praktiska, som att ha ett jobb och jobbat året innan så man få en bra mammapeng, ha någonstans att bo. Hemma hos föräldrarna kanske inte är det bästa. Att man vet vad det är man ger sig in på och allt man får ge upp för att vinna så mycket annat?

Jag kan inte sitta här att säga känner du dig redo så satsa! Är du under 18, tänk om! Är du över 22 så fine. Men jag var 22 och jag känner att jag hade nog velat vänta lite iaf. Typ 25 är en bra ålder haha. Ekonomin är viktig, att veta vad man ska göra när mamma året är slut. Skaffa sig en större bild, läsa på lite.

Absolut inte skaffa barn för att hålla kvar en kille. Ditt liv blir aldrig mer detsamma. Du har ett livslångt ansvar, vilkorslös kärlek, minimal sömn första året, att diskutera bajs under mamma fikan kommer bli en baggis ;)

Att acceptera att en graviditet sätter sina spår på kroppen och det är inte alltid så kul, men kan man så går det att bli "nästan" sig själv igen! Att studera färdigt innan kan vara en bra ide. Ja det är väl det jag kommer på. Tänk på att ditt barn, är ett barn du sätter till världen.

Ta en funderare på hur du vill ge hen för förutsättningar och möjligheter och gå där efter. Det är mitt råd.


Hoppas ni blev nöjda med de svaren ni fått !
AVSLUT!
Nu ska jag sätta mig ner och svara på de frågor som ställdes :) Passa på medans det är lugnt här hemma ;)
Fotbolls tjej

Everleigh spelar fotboll medans vi väntar på storebror och pappa