Hemma fix
Efter lunch så tog A med sig William för att åka in till medis för att fixa saker till sitt plugg. Så kunde jag och Leigh vara hemma och göra vårat utan att bi störda då hon är lugnare att ha hemma är Bustrollet Wille. När A hade satt sig på tåget så kollade han avrför hans mamma ahde ringt i morse och han fick då reda på att hans morfar hade krockat. Så efter dom hade fixat med hans plugg så åkte A och Wille in till Sös för att kolla hur det var med honom. Innan dom åkte in så gick han, Wille och A's mormor ner till deras katolska kyrka där dom har en julbassad varje år under kyrkan och där hade det hängt en stor spiderman figur som William hade fått från sin gammelfarmor. Hon träffar honom inte så ofta eller Everleigh. Lite trist då vi bor innom samma län?
 
 
A's morfar var rätt tilltygad så dom är fortfarande kvar. William hade fått en glass av sjuksköterkan där så honom går det ingen nöd på och dom har ett eget rum medans dom väntar på svar. Sen får dom skjuts att A's mamma hem.
 
Här hemma har jag tagit hand om tvätt så nu är allt instoppat där det ska vara. Det är ju så jävla mycket varje gång så man orkar inte . Och eftersom det är bara jag som tar hand om skiten så får jag bara ångest av att se på skiten så då står det minst 4 ikea kassar i klädkammaren som står tills nästa tvätt då man blir tvingad att ta det. Och vi ska tvätta om en vecka så påsarna behövdes. Samlade även upp all skit tvätt som ska ner till källaren. Dammsugit plockat i alla rummen, diskat och gett soffan en redig omgång då barnen hade hittat på hyss i den i morse med yougurt. ( Dom åt i köket men lekte krig med yourgurt insmetade skedar) YAY för mig att fixa. Strykt gardiner och annat. Full fart på mig med andra ord.
 
Så nu äter jag en sen mellis och bara slappar innan jag ska ta resterande av disken så köket blir helt klart. Lillan mumsar på banan och dansar för full kareta runt omkring här hemma och leker eller busar med mig. Hmm nej nu ska jag fortsätta!
 
 
 
Och det fortsätter att snöa
Hela natten snöade det och det fortsätter än. Leigh somnade halv två i natt. Snackade med mamma lite innan ett på natten. Men sen när jag skulle försöka få lite sömn övertrött som jag vart så sätter dom i gång och plogar klockan tre på natten. Det låter som faaaaan upp till oss när dom plogar så det var ju halvtaskig sömn. Det är det ända jag ogillar med vintern här. Det är just det satans oväsendet av traktorerna som plogar.
 
Annars är det skit fint ute! Och Vi ska ut med barnen så dom får leka lite. Vi ska bara ta och äta lite lunch så ska vi sätta på oss kläderna. Måste införskaffa mig ett par termobyxor illa kvickt.
And there she goes
 
Dåligt ljus jag vet men jag har dålig kamera. Men detta är min klänning. Sitter helt underbart på som jag sagt tidigare. Blir en hot mama på julafton i år :)
 
 
Kläningen var så söt på henne, tittade på röda klänningar men hittade ingen som verkligen stack ut och var mer än vad dom brukar ha år ut och år in. A gillade den också. :) Sedan Willes skorta jag vill ha gröna jeans men det ville inte A haha så det blir svarta. Han kommer bli en riktig liten heart breaker.
 
 
Runt halv elva? Så hördes det små springande fotsteg ute i köket och sen så hörde man en viskande liten Everleigh i dörr öppningen som sedan sprang och hämtade en ny blöja för hon hade kissat. Duktig tjej hon är och nu efter att ha varit upe och fått lite i magen är hon sådär små grinig /trött av sig.
 
När hon kom in till mig hade hon glasögonen på. Det är ett av mina gamla plast glasögon som glasen blivit repiga på. Innan vi tog ut glasen på dom som hon har  på bilden, så sprang dom alltid runt med mina och då förstör dom ögonen. Så dom vart glada när dom fick egna. Dock vart wille besviken när det inte satt något glas i :P  Men båda ser förjävla söta ut i brillor !