Sjuka familjen
Jag och Leigh har åkt på något förkylnings-skit som är en pina dock bröt det ut i kväll. Innan har vi varit små förkylda bara. Williams vattkoppor börjar bli bättre, dom har börjat torka. Alex ena öga har svulnat upp och skaver så i morgon ska han till läkaren. Ser helt sjukt ut.
 
Hmm ja. Sjuktider är underbart. Iaf under eftermiddagen då jag och lilla mådde hyffsat bra så drog vi till länna för att göra lite ärenden. Var skönt att komma i väg lite och busa bara hon och jag. När vi väl kom hem deckade jag på soffan och min hals gjorde riktigt ont.
 
 
 
Hon kommer bli en sådan fin liten skönhet när hon blir stor. Införskaffa baseball trä snart? ;)
 
Nu är jag hes och ligger och halv dör i sängen. Dagen bästa är iaf att jag fick paket idag och där i låg mitt nya vagntillbehör. Det var en tjej på FB som sitter och syr dessa för en bra peng och dom är otroligt populära och nu har jag en och så sjukt smidigt att ha den! Jag har mina cigg och nappar där i haha men så skönt att när man är ute och går så kan man stoppa ner vattenflaskan där i utan problem så slipper man lägga det i suffletten eller hålla i den. Guld nu också när det är kallt ute :) Tjejen som gör dessa heter Sandra Scholvin och vill man ha liknande ( finns i olika tyger) så kan man kontakta henne. Hon vet att jag kommer blogga om henne och det är OK. Fisst är den fin? :D
 
 
 
Onsdag med sjuka barn
Morgonen började med rent kaos av allt. Så det vart för barnen att vara hemma och Leigh snorar som hon hade massproduktion där i hennes lilla näsa. Stackarn.  Så dom sitter och tittar på mästerkatten i stövlarna för Leigh ville se den.
 
Schhhhh!

Det är jätte tyst här hemma. William somnade halv nio och Leigh somnade nio. Wille var sjukt trött så han somnade på stört och åt massor till middag!

Leigh åt massa hon med men hon var inte lika trött. Jag är helt slut. Ska bädda min säng och sen sova.