Babe day!
 
Natten mellan torsdag och fredag, förrgår natt till igår.
När jag inte kunde sova pga nerviga fjärilar och pratade med mamma till halv tre på natten :P
 
Sedan torsdag kväll har vi räknat ner till idag. Om 1-2 timmar kommer han hit och jag har honom återigen hos mig att mysa-gosa-pussa-skratta-flumma-älska om och om igen tills han ska hem i morgon söndag. Damn fjärilarna är inte nådig idag heller i magen :P 
 
Leigh sover middag för hon var redigt trött men vägrat sova, William leker på sitt rum, jag har småt plockat lite och ska ta och diska lite nu innan det blir dax att väcka lillskruttan och gå ut i det riktigt fina höstvädret vi har idag.
 
 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ  I dag är en bra dag !  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mamma det är mitt och Gies namn!

William
Everleigh

Allways and forever my darlings

For life

Klockan kvart över tio kom jag till studion i morse, sen väntade vi rätt länge på att tjejerna skulle få datorn med program att funka. En cigg tog vi innan vi satte i gång och sen satte jag mig i stolen.

20 min tog det och jag är super nöjd! :D Jag var redigt trött faktiskt. Slutade prata med mamma sent i går natt typ halv tre? Innan det hade jag pratat länge med pojkvännen på telefonen med. Sen upp, göra morgonen och Wille var ett rent pain i morse. Så det var gött att bara sitta där och höra surret och tömma huvudet.

Skola efter det, hämta barnen, gå till posten, handla middag och nu leker barnen för sig och jag vill bara sova :P