Varför?

Om jag har otur så skjuts något upp som jag ville ha gjort men har jag tur så kan det kanske funka iaf. Helvete.. Varför nu? Aya får ringa ett samal det första jag gör i morgon. :/

Det gick ta mig fan!

GÖTT! Jag älskar min mobil just nu. Jag har ju inget internet och jag gick till banken innan plugget men det gick inte :( så när barnen somnade, Prick åtta kan jag tillägga! :D Så tänkte jag äsh jag provar mobilen och loggar in där via appen? Och nu så är alla mina räkningar betalda och det känns skönt hatar att ligga bakom med saker. Fröken fixar saker själv är bra nöjd nu ;)

Så nu ska jag faktiskt mysa ner mig i soffan med alla ljus tända. Vart kallt som fan här inne när solen försvann. Tänkte sätta på en film och bara pusta ut. Mars månad kommer bli sjukt Nice!

Closed

Middagen är på g rester från i går men jag vill bara stänga ner fabriken och somna här och nu. Kampen mot disken fortsätter och jag har en diskho kvar! Varje sak jag diskar är skit jobbig. Men jag visar för mig själv att jag fan kan göra det fast det är knepigt och tar sådan tid!

Mmmm sova det låter gött. Haha