Presenten jag fick
Presenten jag fick var ju en parfym och den doftar helt ljuvligt! Tänkte visa er vilken det va. Doften är verkligen mig så det var en mycket lyckad present :)
 
 
La vie est belle är ett koncentrat av ren lyx, bestående av nästan 50 % naturliga råmaterial. Doftens stomme är byggd kring den dyrbara irisen medan noter såsom vanilj, päron och tonka bönor ger en aptitlig twist. Även Sambac Jasmin och tunisisk apelsinblomma har tillförts för att lyfta och ljusa upp blomnoterna.
 
 
 
Min dag i går

Det var min födelsedag i går, dagen började något stressigt. Men kom iväg till dagis och gick som en lodare till plugget men gick bra. Hem och städade. Plockade i ordning, skurade golvet och plockade in massa kläder osv. Då får jag ett mess och att jag typ har 40 min på mig att gör mig i ordning och då var klockan halv fem - ish?

 

Så jag hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning samtidigt som folk ringde och messade att dom önskade mig grattis på min dag. 6 lättar jag här ifrån men bussen var försenad så jag missade tåget jag skulle med men det gjorde inget. Kommer in till centralen och möter upp en glad M. Efter det rör vi oss mot skanstull och skånegatan där resturangen Kop Phangan ligger. Jag är fan grym på att hitta till platser jag inte varit på tidigare !

 

Våran kväll där var helt Amazing ! Jag har velat gå en tid, sedan en gammal arbetskollega tipsade och pratade om det stället så det var helt perfekt att vi gick dit. M hade planerat det hela super bra.  Först medans vi väntade så tog vi ett par drinkar. Sen efter en stund så fick vi vårat bord och kunde börja beställa. Min mat var så frukansvärt god så jag var helt propp mätt! Stämningen var mysig och maten god och folket runt om oss skönt störda :D


Kände mig som en prinsessa hela kvällen. Vart verkligen bortskämd hihi. Fick en underbart god parfym av min söt och sen följde kvällen med mer drinkar, mera mysgos. Personalen var också riktigt shyssta hela kvällen med grym service så lätt att jag kommer äta där igen :) Vi gick när stället stängde och knatade mot tunnelbanan. Vi skiljdes åt och jag snällt fick vänta på nattbussen som kom åt helvete för sent. Och det var ju inte nådigt kallt ute heller :(


Men jag kom hem helt överlycklig och välmående och jag vaknade på samma humör och hela dagen idag (31/1) Så har jag gått som på små moln. Dom fina sms:en i morse gjorde en del också :) Såklart ;) Klart den bästa födelsedagen på många år!

 
Januari
Januari har varit trots en handfull negativa saker varit en bra månad. Februari kommer bli bättre. Jag tänkte gör något jag inte har gjort förut. Jag tänkte börja göra en summering i slutet på varje månad om de sakerna som jag tycker var bra. :) Så man fokuserar på de bra sakerna ist för de dåliga. Jag är så trött på det nu. Så min månad och de bra sakerna som hänt är :
 
  • Att äntligen få börja i skolan
  • Träffa nya personer
  • Att jag känner mig lättare till sinnet pga av vissa saker som löst sig.
  • Att min födelsedag vart helt awsome!
  • Jätte fina födelsedagspresenter
  • Mina stunder med grannen, dom är bäst!
  • Mina vänner så underbara hela bunten!