Sysselsättning

I want back

Inte för åkandes skull utan för minnena vi skapade...

Grönalund
I går så mötte jag upp Maz och så åkte vi till grönan. När vi kommer dit så åker vi lite och sedan går jag på toa och så hör jag musik och jag skiner upp och flyger ut från damtoaletten och tar Maz i handen och drar han mot scenen medans jag med ett stort leende upprepar: Det är the script ! ! ! Han hade valt dag och jag frågade om vi kunde gå till grönan men hade ingen aning om att dom skulle spela. Snacka flax jag har ibland :D
 
Jag förklarar att det är ett av mina favorit band och vi ställde oss och tittade. Maz ställde sig bakom mig och höll om mig och när min favorit låt kom, breakeven så stod han och kysste mig i nacken. Så romantiskt! Han höll om mig under hela tiden och vi stod och bara myste medans låtarna spelades. Tur va så körde dom mina favisar först sedan så gick vi och åt innan vi åkte mer. Han fick till och med upp mig i Insaine! Oh fy faaaaan vad jag skrek haha. Men det trista är med Grönan är att det inte alls finns så mycket att åka så man åkte om en massa. Jag är mer av en Lisebergs tjej. Annars var det mysig och vi bara njöt av varandras sällskap. Men det vart kyligt så då fick jag snällt ta på mig hans jacka och den fick även följa med mig så jag inte frös när jag var på väg hem.
 
Så ni kan tro att jag var otroligt lycklig när jag vaknade i morse :D dock så jobbade sig mitt öga i går pga all blåst så idag är det jätte irriterat och det svider och det gör att hela huvdet känns tungt. Så glad att jag inte jobbar idag. Det är bara jobbigt att se.