Ännu mera skit

Hur svårt ska det vara?
Hur svårt är det att hålla sin tid? Att faktiskt komma i vettig tid och höra av sig om inte annat? Hela denna jävla dagen var full med planer som gick åt skogen för att jag och barnen fick sitta och vänta på alla andra. Och dom SKA sova om 20 min. Lyckat lixom.
 
Jag är långt i från ett bra humör kan jag ju fint tala om!
 
Edit. Jo do kom 10 min innan barnen skulle sova och jag berättade hur besviken jag var och hur repektlöst det va att komma så sent när dom vet om att dom har nya rutiner och dom lägger sig åtta. Och dom ska få tio min ? Dom såg fram emot att få träffa sin mormor och morfar och få ägg och William vart så ledsen när hans mormor såg kallt på honom och bara gick. Och jag fick veta att trots dom hade haft noll framförhållning att ringa mig när klockan vart för mycket och säga vi tar det en annan dag? Och istället bara dyka upp och tro att det var okej att köra över mina rutiner jag har här hemma utan att ens kolla om jag var med på det? Att JAG var respektlös som sa ifrån till dom.
 
Jag är inte 16 år gammal jag har eget hem barn rutiner och egna regler. Dom har ingen rätt att göra så som dom gjorde sedan bli griniga för att jag säger i från och sedan SKITA i att ens säga hejdå till barnen. Svårt att bara  medge att dom gjorde fel och tatt dom jävla tio minutrarna med barnen?!?! och lärt sig sin jävla läxa? Vad fan hade dom gjort?! Vad är det för fel på vuxna människor runt omkring mig?
 
 
 
Finaste!

Idag fick Wille bli fin i håret. Han hade verkligen för långt hår och det gjorde honom så varm. Killen har ju sjukt tjockt hår också. Så fram med saxen och klippa av så mycket som det gick och sedan fram med trimmern. 6mm och han vart så fin så!

Vi sitter och väntar på mina föräldrar då dom höll på hemma och fixade så det drog ut på tiden. Jag ska även börja med maten strax.