Längtan till nyår!
 
Detta nyår är jag faktiskt barnrfri. Jag ska fira med min syster och gemensamma vänner och några familjemedlemmar. Det kommer bli så mysigt! Jag längtar verkligen. Har hittat en klänning jag vill ha och håller på att buda på den och man känner verkligen att fan snart är det inte långt kvar! 21:04 får jag se om jag vunnit klänningen. Håller tummar och tår för den är riktigt fin :) Klänningen till julen har jag redan och julen ska jag spendera hos mina föräldrar med barnen det kommer också bli mysigt! December månad kommer bli helt awesome med allt som händer. Love it ! Jag längtar som när man var barn:D
Duktig mamma
Jag fick spunk på mina skåp idag och sedan hela köket och fick sedan nog. Så jag rev ut allt städade allt och placerade om allt och sorterade. Skönt nu när det är gjort! Annars har barnen lekt jätte fint, badat pysslat/målt/ritat.Det har dansats och myst, en riktig bra lördag och så fick dom en liten skål med chips.
 
Inte helt fel faktiskt. Middagen idag blir lasange. Lätt,smidigt och gott. Nej nu ska jag bygga legoslott, hoppas ni alla andra som läser haft en fin lördag :)
Vitt på taken
Jag gillar verkligen våran höst som vi haft och även övergången från höst till viner. Vi har haft en massa fina soliga och torra dagar detta året! Ofta morgonen börjar med solsken och det gör att man orkar mer under dagen med.
 
I natt kom Wille in och väckte mig, han hade drömt att det var ett spöke i hans rum som ville äta upp honom. Plutten så han fick sova inne hos mig.
Idag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt, typ ta det lugnt och småpyssla/pilla här hemma. Jag skrev inget mer i går för det var en jobbig upplevelse och jag vart riktigt känslosam och det satte sina spår resterande av dagen. Men A kom hit och så tittade vi på lite serier  och innan det så pratade ja med mamma i en timme. Vilket var skönt :)
 
Nu tittar vi på tingeling, det lär väl bli mini marathon med alla tinkerbell filmerna :P