The days
I förrgår så tok dog min röst. Så jag lade mig tidigt på kvällen och somnade hårt. Var rätt trött då pojkvännen hade sovit över. Vaknade i går och kände att rösten inte ville komma tillbaka så mycket viska och gestikulera med barnen och få dem till dagis. Åkte till handen och möte upp finaste Emma och satt och tog en lång härlig fika på EH. Vi hann med lite shopping och jag fick med mig lite fint hem :) Tog samma tog och hoppade av vid Farsta strand då hon skulle ta tuben och jag väntade in min kompis Jennii. Vi skulle in till Gullmars för att gå på skönhetskväll med MaryKay Produkter. Helt underbart dom där kvällarna för man får sig en gratis hudvårds behandling varje gång helt free :D Rengjorde ansiktet från grunden och fick prova underbara produkter. Självklart bokade jag en kväll hos mig :)
 
Även om man inte vill köpa något så får man ändå sig en trevlig kväll och lite spa känsla. Och i detta höst rusk så är det inte helt fel :) Jag fastnade för mascaran som vi fick prova och jag vart helt såld! Mina fransar vart så fina och det kändes underbart. Jag är jätte känslig när det kommer till mascaror och har provat de flesta men det har inte känts helt hundra. Den mascaran ligger på 295 tror jag och den fick jag då jag bokade in en kväll (Man fick välja bland en massa fina produkter som en stor lotion, scrubb osv.) men jag valde så klart mascaran :D Inte helt fel? Haha Min röst har sakta kommit tillbaka idag så det känns skönt. Dock så fick jag värsta äckliga allergiska reaktionen idag.
 
 
 
Jag var helt skakis! Jag duschade och tvålade in mig med tvålen jag använt i ett halvår nu, duschar färdigt och jag kliver ut, torkar mig och ska sätta på mig kläder då det känns som någon har satt eld på mina ben! Jag får en fruktansvärd klåda så det var helt sjukt! Det gjorde så jävla ont och jag försökte verkligen inte klia men till slut så ville jag bara ta en köttkniv och kära bort huden jag skrek rakt ut och tårarna bara sprutade. Jag trodde fan jag skulle bli galen! Jag provade med fan allt men det slutade inte och det fortsatte"brinna". Vi skulle ha åkt i väg in till handen med barnen efter dagis men jag bara låg och grät så A hämtade barnen och jag ringde sjukvårdsupplysningen.
 
Jag fick ner "brinnandet" med en hård pekbok och bara skrapade längs huden medans jag pratade med tanten på andra sidan luren för att kunna föra en konversation normalt. Jag gråter i telefonen sen märker hon av något och säger till skarpt att lägga mig ner och ta upp benen i luften jag gör som hon säger direkt och inser att jag höll på att svimma. Så jävla ont hade jag. Hon blir orolig och frågar om jag är ensam i hemmet osv. Men jag lugnar henne med att A strax är hemma. Vi sa hejdå, jag stapplar in till köket, på med massa potatismjöl igen sedan deckade jag. TACK o lov när jag vaknade en stund efter så var klådan borta. Så vidrigt !! ( A var hemma när jag deckade)
 
A var en klippa, handlade, fixade middag, köpte hem glögg till mig och jag fick bara va efter den händelsen. Han vart ju lika skakis som jag. Han har aldrig sett mig så. Så han fattade att jag satan i gatan hade grönjävligt ont! Skönt att bli ompysslad innan han gick hem till sig. 
Rätta typen av en storm humor
Pratade med älsklingen och var tvungen att dela med mig till syrran sedan:Jag ligger och döööör av skratt hahaha 


Mamma, ja titta på bambi. Visst ?
Leigh hostade hela natten. Verkar ju inte bättre än att hon fått samma skit Wille har tampats med dom senaste veckorna..

Det vart en lugn morgon och jag tog fram åkpåsen så var det bara att sätta i henne. Men hon måste ha en större. Blir att åka till stadium.

Lämnade Wille på dagis, pratade med fröknarna och så gick vi hem. Då bestämde sig lillan att hon skulle se på bambi. Hon har sina favorit filmer som hon passar på att titta på när hon vet att storebror inte kan säga annat och precis tvärt om ;)

Lillskruttan blöder näsblod om vart annat också. Lilla sjuklingen :(