Words


Den andra natten
Att vakna upp i min lägenhet igen är en fantastisk känsla. Att få återvända hem, kunna placera saker på ett nytt sätt, sätta en ny prägel på gamla möbler i en lägenhet jag bott 5 år i, var otroligt. Det var sådan lättnad att komma hem efter allt skit och känna sig trygg typ.

Det är söndag idag. I fredags så kom Aalto ner till Köping och hämtade mig och barnen. Vi tog två flyttlass den dagen. Mamma tog barnen till sig så dom fick komma hem till mormor och morfar och ha kul. Lördagen så vaknade jag, Alex, brorsan och Aalto. Käkade sedan drog vi alla ner. Packade in det sista och åkte hem. Dock hann vi inte mer än till Västerås förens mina vitrinskåpsdörrar flög av släpet mitt på motorvägen. Olyckor händer ibland, ingen vart skadad tur va. Jag har tre underbara killar i mitt liv, som fanns där och hjälpte mig hem. Jag är tacksam för att brorsan stannade och hjälpte till, muntrade upp och fick mig på andra tankar. Tacksam för Alex som finns där som fyren i stormen och låter mig falla och bygga upp igen. Enormt stöd i livet. :) Den största hjälten var Aalto. Utan honom hade jag inte kommit hem och utan hans vänskap, stöd och värme så hade jag inte orkat. 20 år har våran vänskap hållt. Jag är tacksam att han finns i mitt liv.

Snart ska vi alla åka ut till päronen, hämta barnen och åka hem. Det är kanalensdag tydligen så dom är där med sin mormor, moster och kusin. Härligt för dom :)


Spelar roll
Ibland undrar jag varför jag fortsätter och vara snäll? Varför fortsätter jag och tänker på andra, varför bryr jag mig?! "Jag hatar dig" var det sista jag fick höra, ansikte mot ansikte. Ändå så tänker jag längre ändå så försökte jag till vilken jävla nytta? Alla mina jävla tårar.. Jag vet att jag kommer få höra så mycket skitsnack om mig, och allt, ta mig fan ALLT kommer vinklas till mitt fel. Så trött på detta, ska fan inte öppna upp mig och göra om detta igen. Bara att inse.. mina känslor är tydligen något man kan leka bäst fan man vill med och jag ska typ bara stå och le som någon jävla duktig flicka. Detta kommer bli det sista jag skriver här nere. Kommer lämna detta ställe med fler dåliga minnen än bra. Det var det sista jag ville men så klart det jag vill och önskar spelar ingen roll. Om mina önskningar hade spelat någon minsta roll i något så hade detta inte hänt.
 
Om jag är bitter, ledsen, arg, förbannad, sårad,heartbroken, vilsen, krossad, splittrad och jävligt röksugen? Tro fan det!