När två händer inte räcker till
Idag fick jag göra många bindningar men eftersom kunden står och tittar på en när man gör dem så är det svårt att få kort på något. 

Dock så kom en kund in och ville att jag skulle binda en bukett och gick och plockade ihop en rejäl bunt med rosor och två buntar tulpaner. Det var ca 63 st blommor i den buketten! Jag kunde knappt hålla i den tillslut och blommorna gled ur greppet så inte helt jämn vart den som jag hade önskat men kunden vart nöjd. Han vart förvånad över hur stor den blev! 😝 jag frågade om jag fick ta kort och det fick jag.Sen fick jag plantera lite men sen skrek en kollega till "Men Jenny vart har tiden tagit vägen?! Du slutade för tio min sedan!" Det blir så typ varje dag, tiden går riktigt snabbt och man har alltid något att göra samt jag får sitta i kassan nu 😊 

Hem hämta barnen, mysa framför en film, göra middag, se färdigt på filmen och nu så ska dom borsta tänderna. Jag har riktig träningsvärk i benen och är super trött. Blir en tidig sänggång för mig ikväll. Be there..
Klockan är sju och vi har precis sjunkigt ner i soffan med filtar, mätta i magen för att se på Tingeling 3. Det var länge sedan vi såg den.Försöker hålla alla filmerna i rotation. :) Gillar känslan man får när man ser på Tingling filmerna, musiken, skämten osv.
 
Somnade i natt ca 3? Mycket känslor i kroppen så hade svårt att få ro att somna. SJUKT jävla jobbigt när man vet att man ska upp tidigt. Avskyr att bli upprörd innan man ska sova/kvällstid. Iaf upp och iväg till dagis, kom iväg för sent men på lyckans sväng så lyckades jag faktiskt hinna till bussen och fick även vänta på den. Hur det gick ihop vet jag inte :P 
 
 
Kommer till jobbet och då får jag veta att dom ska sätta mig i kassan, så jag fick stå där hela förmiddagen fram till min lunch kl 13. Super kul och inte alls så svårt :) Kommer jag kunna underlätta också när det är mycket folk, rycka in och ta kunder utan att stå och se hjälplös ut. Vi fick in en rätt udda vas idag men vi kommer inte ta in den utan den skickas tillbaka. Vasen i sig är fin om det inte hade varit för frimärket och personen det föreställer. Fattar inte varför man är så dum och "smyger" in sådant? Vad tänkte personen bakom designen med? Arslet?! :/ Iaf inte mycket vila för mina fötter idag. Men det är skönt för då flyger tiden och vips så ska man gå hem. Skyndade mig över till Willys som underbart nog ligger i samma byggnad, storhandlade så gott jag kan när man har två händer och åker kommunalt. Två stora kassar och hela ryggsäcken fylld åkte jag hem.
Och självklart så vid bytet som dom alltid gör så tog chauffören extra god tid på sig och fler än en fot stampade frustrerat i golvet på den extremt långsamma bytningen. Hem fort fort då jag är sen till dagis, springa ner för trapporna med kasarna kvar i hallen hemma och kom till dagis 20 min sen. Men dagisfröken förstod hon vet ju hur jag har det. Dom ringer alltid annars om det skulle vara något eller om de blir oroliga :)
Midnight truth