Helgen på västkusten
Åkte neråt på fredag och vi kom fram på  eftermiddagen. På kvällen så kom min kusin Julia förbi helt död och vi tittade på lets dance. Jisses vilket skit program det är. Sent i säng och upp och stressa för att få allt klart inför överraskningsfesten mina kusiner Emelie och Julia hade gjort ett jätte jobb med förberedandet. Mamma bidrog massor hon med. Jag gjorde ett blomsterarrangemang. Min morbror blev verkligen överraskad av oss alla och han hade inte förväntat sig att vi skulle komma ner och fira honom. Dock så finns det ju vissa som ej tål alkohol och inte förstår att nej du får inte riva hela huset, tafsa eller bete sig som ett svin. 

Kom hem redigt sent på lördag natten och var sjukt trött. Hjälpte min bror som fått lite väl mycket att dricka, lade mig, väcktes igen och fick somna om. Mamma sjunkande in på morgonen ordentligt så hela söndagen var hon mer eller mindre nerbäddad.


Jag åkte med tjejerna till Torp (Uddevalla) och  spanade runt i butiker och jag hittade mycket fint som jag ska spana lite mer på. Men införskaffade mig lite :) så åkte vi hem igen och åt på byn på en ny öppnad resturang Rafaels. God mat och det var fint och trevlig personal. Efter det drog vi upp till Ems tittade på tv och tjötade och myste med te. Kom hem halv två på natten. Lade mig men känslor och tankar spökade runt och ångesten kickade in och jag kunde inte somna förarens efter fyra. Så mamma lät mig sova länge. 

Resan gick ändå fort upp. Barnen fick träffa mormor/morfar/morbror innan dom åkte vidare till sig och jag gick upp och myste med mina små. I morgon är det vardag igen.
On the road!East to the west
God morgon! Jag är typ död och borde gå upp men jag bloggar ist. Mamma kom in och väckte mig för typ tio min sen.

Ska egentligen bara äta frukost på med ansiktet och på med kläder slänga väskan i skuffen så åker vi när alla har tagit en cigg. Nej, ni får inget komma tecken i den meningen. 

Pratade med mormor och hon tyckte det skulle bli så roligt att se oss igen. Ska bli kul att träffa familjen. :) liten mini semester kommer jag må bra av! 


I går så mötte jag upp finis Emma och myste med henne på John chris och små strosade runt i affärer innan jag åkte till Jakan och fixade mina naglar hos Tara, alltid lika go den tjejen :) nej nu ropar mamma haha känns som jag är 14 igen och nu kom mitt ex katt skrollan som bor tvärs över upp och gossade, vad hon kurrar nu haha