The day before
Oh snart, snart, SNART! :D Jag är helt till mig haha. Ska ju bli så kul! Bara 1 dag kvar jag kan fan inte fatta att det är onsdag redan. När jag vaknar upp om 6 timmar kommer det vara exakt 24 timmar kvar tills äventyret börjar! Kommer gå med en fjärilsinvasion i magen hela dagen :P
Nedräkningen kan börja!
På torsdag så åker vi iväg! Känns om det är flera veckor kvar och jag kan knappt tro att det är mindre än 3 dagar kvar. Oh vi kommer ha det så jävla topnoch awesome på den kryssen! Riktigt pirr i magen :)
 
Så veckan ser ut såhär:
 
  • Måndag - Träna, tvätta
  • Tisdag - Stääääädaaaa, plugga, städa, pluggaaa.
  • Onsdag - Möte med Fröknarna på Williams avdelning. Packa det absolut sista
  • Torsdag - Upp mysa med barnen, göra sig i ordning. In till stan och möta upp finaste Emma och så bege oss till båten ! Sen är det FEST!
  • Fredag - Fest och lite strosa runt i Riga
  • Lördag - Vi ankommer med båten till Stockholm igen. Hem och tokmysa med barnen igen.
  • Söndag - Bio med barnen och A i den nyöppnade biografen i brandbergen. Kommer bli super mysigt :)
När det oväntade inträffar
Idag så letade jag i 1 1/2 timme efter lillans skor. Hon har ett par gympa dojjor och hon ville inte ha dom utan willes nya som är hur stora som helst. Så hon gömde sina. Så vi kom halv elva till dagis. Fröknarna såg på en gång att något hade hänt och så berättade jag allt och då skrattade dom. :) inga problem att lämna och så åkte jag iväg. Hann med att träna idag med. Super skönt, och A mötte upp mig och så åkte vi hem och åt innan vi hämtade barnen och jag och lillan gick vidare till posten där mina träningsbyxor låg och väntade.  

Hem snabbt för vädret vart skit kallt och hängde regn i luften. Ner sen till tvättstugan där någon tvättade på min tid. Två av tre maskiner var upptagna. När jag satt och väntade på att andra maskinen skulle bli klar och tömt den och satt in mina kläder kommer hon som tvättade ner. Verkade jätte trevlig men kunde inte ett ord svenska. Iaf jag sa på eng. Att det var ok att hon tvättade färdigt sitt då jag inte hade mycket. Hon vart jätte glad. När den sista maskinen med hennes kläder var färdig satte jag in mina. Då var tre maskiner med mina kläder i gång och jag hade en kvar. Första; vit tvätt, andra;svart/mörk tredje; grön/grå/gul

När Alex går ner gör jag maten. När han kommer upp kommer han in och ser helt förvirrad ut och frågar varför jag lagt in den vita tvätten i torktumlaren ?! Jag lika chockad svarar, va?!?! Jag torktumlar inte mina kläder det vet du ju!  Jo det visste han och vi såg frågande på varandra och så säger han att ja allt var klart när han kom ner. Ännu en gång va?! Ja han kom ner och då var den vita tvätten i torktumlaren helt klar och den tvätten som var kvar på golvet när jag gick upp var i tvättmaskinen i fullgång. När han kom ner behövde han bara hänga upp allt. Då har hon som tvättade på min tid tvättat resten av mina kläder åt mig. Jätte snällt men hon krympte min vita tvätt :D inte mycket men man ser det. Jag är fortfarande chockad hade jag haft mer tvätt så hande hon nog tagit hand om det också. Hahaha fortfarande chockad. Inte varje dag en främling tvättat ens kläder... Får tacka henne om jag stöter på henne någon gång. :)