Första advent
Vi vaknade och barnen lekte, sen så gjorde T en monster frukost och så åt vi och lyssnade på musik och bara myste. Förberedelserna för middagen är gjorda och nu är T inne i duschen barnen tittar på  Lego the Movie. Sen ska vi ut och rasta barnen. ;) hoppas ni som läser har en mysig första advent!
Junibacken


Helgens planer
Idag så hämtade jag och barnen upp T's son A från dagis halv tre. Han såg oss på parkeringen och studsade och vart jätte glad. T hade försökt att få tag på personalen på dagiset utan resultat men ett telefonsamtal till T och allt gick bra. Nu kommer jag kunna hämta i fortsättningen utan samtal :) Gick och fikade lite med barnen med bullar innan jag tog dem till bussen och åkte hem. A somnade och lillan kinkade men hem kom vi och handlade även på vägen. Lagom då middagen var färdig så kom T hem från jobbet och barnen tittade på film.
 
 
 
Barnen åt, dom busade och stojade och vi satte på The Rise of The Guardians. Jack Frost. Underbar film, nattning av barn sedan hade jag och älsklingen en super mysig kväll. Pratade massor och han pillade och micklade med sina fiske pryttlar och jag såg fashonerat på medans han förklarade vad det ar han pysslade med. Har ju inte sett sådant tidigare. Kul :)
 
I morgon så ska vi fira av lilla A här hemma. Han fyllde år förra helgen men då hade vi inte honom, så vi firar honom i morgon ist. Och då ska vi åka till Junibacken med alla 3 barnen och två gemensamma kompisar med barn. Det blir jätte roligt tror jag. Barnens första gång där, ja för mina två iaf. Första gången vi hittar på ngt roligt hela familjen med alla barnen samlade. Det är lite stort :) Massa första gångs saker, roliga minnen det är ju det som skapas nu :)