Dags för förnyelse igen
Som ni alla som läser kan se så har designen på bloggen förändrats. Denna gången så har jag inte gjort den själv utan den är faktiskt köpt. Lat och jag orkade inte helt ärligt pilla fram något eget. Lite för mör och trött i huvudet och jag ville ha en förändring nu, NU. Så denna fick det bli och jag är nöjd. Till vänster och strax nedanför Headern, jämte bloggrubriken finns det en liten lilagrå ruta ni kan klicka på så får ni fram en sido panel där all min info och kategroier samt länkar finns. 
 
Lite snyggare och mycket mer cleanare utseende helt enkelt :) Vad tycks?
Wicca nyår

Det är halloween idag! Och för mig och alla andra wiccaner är det Samhain, vårt nyår! Jag har nog aldrig riktigt gått ut med min trosuppfattning förut, har nog alltid hållt det privat. Ja mina närmsta har ju alltid vetat. Jag har aldrig döljt att jag inte är kristen. Inte ens för prästen när jag konfirmerades. Hon tyckte mest det var coolt, vi satt ofta och diskuterade likheterna mellan Wiccanismen och kristendomen. 

Ja jag konfirmerades bara för att jag kunde. Jag tror inte ett skit på det. Jag förstod redan som barn att kristendomen och Gud och Jesus inte var något för mig. Jag hade ngt helt annat inom mig. Jag såg och kände på ett helt annat sätt och jag började söka. Förstod vem och vad jag var när jag såg att det låg så att säga i blodet. I familjen. När jag var 15 så hittade jag rätt. Jag har varit Wiccan sedan dess. :) 

Men nu känner jag att jag inte ser någon större anledning till att inte kunna skriva om min tro.

Men nu ska jag göra mig i ordning för att åka mot handen och göra lite sista sista viktiga ärenden. Glad halloween på er alla !
Godmorgon, sms?
På insta och på fb så cirkulerar det massor av quotes och mems där det står hur mycket en tjej uppskattar söta sms på morgonen av den hon verkligen tycker om. 

Jag lyser upp extra när jag läser dom för jag får världens finaste saker skrivna till mig på morgonen. Praktiskt taget varje morgon får jag vakna upp med ett sött litet meddelande. Det gör verkligen så mycket, att veta att när han kliver upp på mornarna så är det mig han tänker på. 

Vi kommer vara i från varandra i nästan två veckor lite mer från idag. Vi har Max klarat fem dagar. Det känns inte alls bra :( detta vaknade jag upp med:

Fy vad jag kommer sakna honom! :(