Illa..
Ligger i sängen och mår riktigt illa med sura uppstötningar och känslan att vilja spy. Förkylningen är jätte jobbig och jag hade riktigt ont i bihålorna idag. Möhippebrevet till syrrans möhippa kom idag och det var väl blandade känslor om det. Kul att det blir av och att hon kommer få en grym kväll men ja personliga känslor göra att det ar mindre roligt att få hem det.Jätte fin inbjudan var det :)
 
I morgon ska jag få mina naglar fixade. Det ska bli jätte skönt verkligen! Mina naglar är bra långa nu under och det ska bli skönt när det bara är mina :) Men jag är sämst på att smörja in dom. På Torsdag ska vi på 30 årsfest jag och T. Mamma har alla tre barnen och jagjobbar sedan hela helgen medans T åker upp till sina föräldrar. Jag hoppas illamåendet försvinner eller jag får uppsöka apoteket. Mina åksjuktabletter är slut.
 
 
Tänkte gå ner till HM och köpa denna till på torsdag, tänkte ha mina gröna jeans eller blå? Svart linne under och mitt svarta sten halsband :) Halvlocka håret lite och köra ballerina :) ha med mig strumpor bara :) Tror det blir bra :) Ska ta och måla nagalarna bara :D
 
Weekend
Medans alla andra jobbade idag så tog jag helg. Jag är sjuk men tog helg då jag jobbade 6 av 7 dagar förra veckan. Jag var hemma med alla barnen idag dessutom. Skönt för dom att få vara hemma och leka av sig tänkte vi. MEN dom har varit tre små royal pains och varit allt annat än lydiga. Inte lyssnat, skrikigt, kastat saker... Osv. 
 


Jag berättade för min pappa och syrra idag att jag är gravid. Pappa gav mig en oväntad reaktion då det skilde sig avsevärt från mina andra två graviditetsavslöjanden. Skönt att det är ute men jag vill verkligen komma ut helt så jag slipper mygla om mitt illamående/trötthet och yrsel. Jag blir så matt av det hela men jag har mått bättre denna gången än övriga två. Skönt att kunna gå ut med detta till familjen. Känns som man väntat i en evighet.
 
 


 
Sjuk
Jag har varit risig hela veckan men Hållt utgick jobbat iaf. I morse vaknade jag helt sänkt, huvudvärk, febrig, ingen röst och super geggig över hela fajset typ. Fick ringa och sjukanmäla mig till jobbet. 

T vaknade och kom in och tittade till mig, han hade somnat framför en film i går. Så fixade han frukost till mig. Verkligen super snällt för jag vill inte alls resa på mig. 

Det blir en väldigt lugn söndag idag. 


Köpte mig faktiskt två nya bh:ar i går på lunchen. Jag ligger ju på en 80E nu normalt.