Nyårsmorgon
Jag är vaken och alla andra sover :) eftersom det kommer bli sent i natt så tror jag det är bäst om alla får sova ut idag. 

Det bästa med denna dagen är att vi firar som familj vilket vi inte gjort på många år. Det var länge länge sedan vi alla 5 firade nyår tillsammans. Det andra är att det inte blir en 2015 bebis utan en 2016 bebis istället. Det känns bra då merparten av mammor i februari grupperna har fått förtidigt. Så lite nojjig har man ju varit pga alla sammandragningar. I går när vi mött upp Arwen i centrum så gick vi tjejer till KappAhl då jag fått en kupong där jag fick en gratis body från dom. Så vi valde ut en tillsammans till lille blue. Ska visa den sedan. Jag är ju helt Newbie såld 😍 dom har otroligt fina mjuka kläder men dom behöver höja nivån på mönster till små pojkar :)
Besök!
Åh vad mysigt och härligt att få se både K och M och deras lille som. Han var så super söt! Dom kom runt halv tolv och åkte vid två så vi fick lite tid med dom :) K hade till och med tagit med sig lite utväxta kläder som vi fick, det jag inte ville ha lade jag i kartongen som ska tillflyktingboendet. Samt lite annat jag fick :) 
Efter besöket tog vi oss till centrum och handlade nya vinterkläder till lillan för hon behövde nya termorsar och ny jacka. Där mötte vi även upp Arwen och hämtade hem henne. Hon ska vara hos oss ett tag nu :) Hon fick sin julklapp och hon hade gjort egna till oss. Sen vart jag otroligt trött så jag gick och vilade och sov sedan. Är fortfarande väldigt trött. Ska somna om strax. 

Fix dag

Dagen har varit lugn. Barnen har lekt och jag har små städat lite medans Alex har tvättat. Jag har även packat ett par kartonger med saker som jag inte använder dagligen. Sökt nya boenden och fick återigen en daglig ångest dos av hur min boende situation ser ut.. Jag håller hoppet uppe men :( det tär som fan på mig just nu. Inget att hymla om. 

Sorterade lillans kläder så det var en del som var för smått för henne. Dom kläderna åkte ner i en kartong som ska till flycktinganläggningen i täljöviken. Dom skriker efter kläder, speciellt till barn och bebisar. Barnvagnar behöver dom med. Min som jag hade som dagisvagn till lillan var redan tingad när den kom dit. Dom har långa listor med människor, speciellt mödrar och barn som väntar på saker.  Så ni som läser och bor i Österåker kan ju titta hemma och se om ni har något litet att ge till dom. Jag vet att jag inte har mycket själv men det jag inte behöver kan jag ge vidare. Precis som när nära och kära har skänkt saker till mig som jag behöver :) 

Min sömncykel är lite som den vill och nu verkar jag va vaken på natten. Så jag och Alex tittar på Extant med Hellie Berry. Den är riktigt bra. Synd att den bara kom i två sesonger. 

I morgon så kommer barnens "farbror"  Martin ( Williams fadder) våran kompis med sin sambo K och deras lille prins hem till oss! :) ska bli så kul att se deras lille son :) Både jag och Alex är så glada för deras skull :)