Flyttat!

Ligger i soffan helt slut efter dagens flytt. Skönt att komma i ordning och barnen var jätte glada och förväntansfulla när dom kom hit i kväll. Brorsans flickvän hade barnen medans vi andra flyttade. Jätte tacksam för all hjälp jag fått idag! ❤️ 

Jag vet att jag skulle kunna fixa lite till men jag vet inte om jag orkar? Och i morgon jobbar jag från 11-20 så jag kommer inte ha tid. Jag vet ju att det blir lite för lite men jag vill ju ha det bra på en gång! :)

Vila lite till sen kanske...
Jag saknar..
 
Jag saknar verkligen våra promenader som jag och barnen brukade ta mer eller mindre dagligen :( Får ta och börja med det nu när flytten är klar och hitta nya platser för oss att utforska :)  Speciellt nu när vi bor på en ställe dom inte känner till. Då blir det ju extra kul att knata runt och se allt nytt. Vi har alltid så kul när vi är ute och går. Plus så får man motion och det är aldrig fel. 
 
Frisören William, offret - morfar!
Wille hämtade hårspännen, borstar och tofsar. Sedan sa han åt sin morfar att sitta still :D farsan såg helt förskräckt ut haha! Nu ska vi fortsätta titta på let's dance. Två vändor med kartonger hann vi med i kväll så nu är det verkligen på riktigt. Ha en trevlig fredagkväll !