Status
Nja inte mycket har hänt idag. Barnen har varit super snälla mot mig. Mamma ringde och jag fick lite hjälp. Hon kom även med alvedon och det hjälpte en del. Men jag lyckades sätta i gång en diskmaskin och byta sängkläder på barnens sängar idag och röra mig smått smått här hemma. Jätte rolig dag ....
Första snön för oss
Tittade ut igenom fönstret för det har regnat och blåst utav bara den hela natten. Till min förvåning ser jag att det är snöblandat! Så nu behöver jag verkligen inhandla en overall till lillan. Min smärta går inte över. Jag kan knappt trippa runt här hemma, jag kommer ha enorma smärtor vara halvvägs till Willes skola.. :( så jäkla dumt att man varken har bil eller körkort.Vad har jag kvar?
God morgon! Jag har inte sovit. Haft en smärta i blygbenet som gjort det helt omöjligt för mig att ligga i någon ställning. Så jag har varit uppe i små vändor. Så tänkte jag att nu när jag är i vecka 30 så kan jag lika gärna packa blue's väska. Även fast allt gått bra så vet man ju aldrig så lika bra att den väskan iaf är fixad :) Jag har ju en skötväska nu så jag har packat;

💙 Blöjor
💙 våtservetter 
💙 Två body's, två byxor, 3 strumpor, två mössor, fleece luv jacka, pyjamas.
💙 Nappflaska och nappar
💙 Mjuk filt
💙 Bröstinlägg

Det som utöver det som ska med är babyskydd, babynestet, overall och ersättning. Babynestet inväntar jag leverans och de två sista ska inköpas :)

Så det känns skönt att den är packad och klar! Nu behöver jag bara fixa min! Fast nu ska jag försöka vila lite innan det är dags att väcka barnen.