Era frågor och svar!
#1 - 2015-10-11 @ 08:11:19 - Anonym:

Vem är pappan till barnet? Är det Alex?

Svar: Pappan till mitt barn är ett ex till mig. Men vem det är tänker jag inte gå ut med på ett bra tag :) 

#2 - 2015-10-11 @ 09:00:27 - Anonym:

Jag vill se mer graviditets bilder på dig och magen ! Lite dåligt med det ;)

Svar: Jo jag vet att det varit lite dåligt med det och jag ska försöka bättra mig, men jag har verkligen inte haft någon ork till det på sista tiden..

#3 - 2015-10-12 @ 14:24:47 - Anonym:

Är du och Alex tillsammans igen? Ja menar han är alltid hos dej!

Svar: Nej, vi är inte tillsammans. Vi är familj och väldigt nära vänner. Våran relation är speciell mellan oss. Även fast vi är ex kommer vi alltid vara familj och vi kommer alltid finnas där för varandra. Han ställer upp för mig och tvärrt om. Nu har jag en väldigt knepig tid i livet med väldigt mycket smärta, då behöver jag mycket hjälp och han finns där för mig och barnen. Jag är jätte tacksam för det då när han hade en tuff period i livet så fanns jag där för honom, så att få tillbaka samma stöd är underbart :)

#4 - 2015-10-12 @ 18:46:36 - Anonym:

Varför kom affes mamma hem till dig?

Svar: Jag och L har ett negativt förflutet med varandra från tonåren som gjort att vi inte har velat vara i varandras närhet. De som känner oss vet detta. Sedan så har andra faktorer/personer spelat in som ökat avgrunden mellan oss. Men våra barn fick en relation med varandra då jag blev sambo med hennes ex. Barnen fick ett band tillvarandra. Då vårat ex inte brydde sig nämnvärt över hur barnen hanterade att det tog slut mellan mig och honom så tänkte vi mammor destu mer på det. Det är la tack vare barnen som hon och jag började prata och efter ett par månader så bestämde vi oss helt enkelt för att träffas. 1. För att barnen saknade varandra 2. Vi behövde reda ut en väldigt massa saker gällande oss och annat. Vi båda satt med svar åt den andre personen komiskt nog. Helt sjukt mycket lögner som cirkulerat runt oss två. Hon är en jätte snäll,rar och empatisk tjej och vi hade väldigt roligt ihop och vi kommer träffas fler gånger. Verkligen glad att vi tog modet till oss att göra detta.

#1 - Anonym

Vet exet om att han ska bli pappa? Känns ju elakt att inte berätta för han! :)