Tisdags morgon

Morgonen började lite dramatiskt när vi är på väg ut genom dörren och lillan plötsligt säger "titta mamma, blodet ville ut..." Då står hon och blöder och är helt cool lugn. Så tvätta rent henne och i med bomull i näsan så gick vi. Smått sena blev vi men fröknarna förstod. Lämnade barnen, gick hem och så myste vi ner oss i sängen bebis och jag. Somnade om ganska fort. När vi vaknade så åt jag frukost och han sin lunch, hämtade barnen, gick till lekplatsen och sen handlade vi. Sen har vi softat. Skönt med en dag utan ngt att göra. Dock börjar Nathan och Everleigh bli förkylda. Båda är små täppta och små snoriga men inget som rinner utan dom nyser mycket. Nathan har börjat snarka vilket indikerar på förkylning. Fram mot kvällen blev det verkligen kyligt så vi drog på oss varma mysiga kläder och myste. Nu har äntligen Nathan somnat. Lillan väckte honom när han somnade förut så han sov i en kvart och det räckte. Så jag ska ta och stoppa mig i säng nu när alla sover.

Inte länge till

I går kväll så lade jag barnen efter filmen. Skulle natta plutten och han ligger och knorrar i en timme och så lägger jag honom i hans säng. I ca 20 min så buffar han runt och sedan märker jag hur ljuden förändras och jag ser att han försöker resa sig. Vilket han också gjorde! Och han höll på att tippa över, tack o lov stod jag redan där så jag fångade honom lade han i min säng och började montera ner sängbotten. Medans jag dock höll på med skruvarna så har lillskrutten fått syn på ngt roligt på expediten som står brevid sängen. Han når inte dit så. Då har han rullat längst långväggen hamnat inne i högra hörnet och snurrat så han kommit upp på kuddarna, tagit sig fram och trevat uppe på den liggande expediten. När jag upptäcker en nöjd liten smaskande skit ser jag att det är ingen napp han smaskar på utan min chocklad som jag trodde låg safe. Skit nöjd suttande han och min säng plus bebis var kladdiga i marabou. Han givetvis överlycklig över det goda han fann 😂 jag var mindre lycklig över den kladdiga röran i min renbäddade säng. Så göra rent honom, sängen, golvet som han hamnade på. Skruva sängen, ledsen kille som var trött så hamnade vi tillslut i min säng sovandes båda två iaf. ❤️ Men nu vet jag att min choklad inte längre är säker! Haha får börja lägga saker super högt. Nu börjas det!

Hela händerna fulla med chocklad!

Söndag

I veckan så började jag måla om vardagsrummet. Det tog 3 dagar att göra. Sedan dess har jag sorterat och fixat. Nu när jag i fredags blev av med mycket skräp så kunde jag fixa ännu mer, speciellt också när jag fick hem min nya byrå från Ikea som Alex hämtade på vägen hit. Den har behövts här hemma kan jag lova. Vilken ordning det blev här hemma nu! Sedan så har jag tättat hela helgen. Lilleman gör av med så mycket kläder dagligen och eftersom jag hade fullt upp med målandet så fick jag ta en tvätt helg. Så jag samlade i hop allt. Har ca 3 maskiner kvar nu, tvättar till åtta i kväll iaf så lär hinna färdigt det :) Alex åker hem idag då han har jobbvecka. Barnen längtar till skolan, vilket jag ser som mycket positivt! Nej nu ska jag kila ner till källaren.