Första dagarna efter
Tre barns mamma. Det är jag. Helt förtrollad av min lille plutt. Hur har dagarna sett ut sedan BB? Jag ammar på för fullt, glupsk så han äter med god aptit och ofta. Sedan somnar han och så repeteras det. Ibland är han vaken i små stunder men han sover och bäst på mig i min famn. Men i sin pappas famn funkar också minst lika bra och man märker hur han och Alex har sin egna grej när dom är. Så mysigt att se hur deras band formar sig och hur dom rör sig med varandra :) 


Jag har jobbiga eftervärkar som tar på min energi. Känner mig bra mycket lättare i kroppen och att kunna vända sig om i sängen utan att kvida av smärta är så underbart!! Just nu har jag en liten på bröstet ny ammad och nyrapad. Så mysigt att ha honom där och kunna sniffa på honom 😍
Bebis bubbla/ förlossningsberättelse
I tisdags kväll så packade vi och hade lite kvar med inställningen att packa hela natten. Vi tog en break och tittade på lite serier i soffan då jag känner ett knäpp i magen och sedan känns det som jag kissar på mig? Jag studsar upp och skuttar in på toa och ropar på Alex efter jag gått på toa och det slutade inte rinna. Jag blev chockad och gick in i duschen och Alex ringde min mamma. Klockan va la kvart i fyra på morgonen. Jag ringde förlossningen och fick veta att dom hade inte plats för mig. Det var jätte jobbigt att höra. Jag ville ju föda där av en och flera anledningar. Brorsan gick och lade sig och vi packade in oss i bilen.

 När vi kom till Täby så exploderade mitt vatten och jag satt i en redig pöl och sedan läckte det en gosig mängd hela vägen in till BB Sophia. Jag gick in i duschen på en gång och sedan satt jag bara. Alla stressade runt jag ville bara ha det tyst och bara få va? Sen hoppade jag upp i sängen och så fick vi frukost. Jag kom in 04:26, fick veta att han låg för högt upp i bäckenet så jag fick inte vara uppe och gå och fick snällt ligga kvar i sängen. Runt 7 så är värkarna i gång och ökar. 08:30 så pratar vi om förlossningen för dom tyckte inte att det gick så som dom ville och dom ville sätta in dropp och sätta igång mig pga att jag öppnade mig sakta, men jag ville inte. 9 vill dom fortfarande och jag säger nej. 9:30 är jag öppen 4,5 cm och värkarna drar på ordentligt och jag får lustgas. Fick jätte mycket beröm för hur jag innan det andades igenom värkarna och hur jag gick in i mig själv och bara lät kroppen göra sitt. 10:15 har jag så starka krystvärkar men får inte krysta, ber om Eda. 

11:15 eda anlagd och öppen 8 cm och sen så höll jag på så, jag fick hålla ett mellanläge ta emot värken och när värken var i slutskedet så fick jag släppa  på krystvärken och fick krysta lite i slutet för att undvika att jag skulle spricka. Helt galet svårt att hålla igen. Minns att jag tillslut sa att nu krystar jag för då kände jag att huvudet var på väg ut och det gick bra jag var fullt öppen. Sen började hela processen med att få fram huvudet. Fy fan i hela jävla helvete vad ont det gjorde!! Vi alla visste ju att han var stor så skräcken smärtan och verkligheten slog till när vi kom till sista sluttampen. När jag skulle krysta ut huvudet skulle jag göra det i en värk fast i tre omgångar. När jag hade gjort två av tre och skulle krysta sista så försvann den och jag skulle bli fast i den positionen med huvudet blev det för mycket jag fick för ont och sa att dom skulle ta ut honom. Paniken sköljde över och det var så sjukt jävla jobbigt.. Grät som fan. 12:16 var han ute. 4790g och 54 cm lång 💙 Han hade navelsträngen över allt. Runt hals och kropp och den var 104 cm lång! Min moderkaka var röd och fin som mina alltid är trots att jag är rökare. Dom plockade honom med Alex snabbt. Alex klippte navelsträngen sedan försvann dom. Jag fick i lugn och ro krysta ut moderkakan själv, bebis och Alex kom tillbaka och så fick vi fika. Sen gick jag in i duschen och alltid lika kul att se hur förvånad personalen blir när man vill gå omkring själv. 

Vi är alla så kära i vår lille kille och han charmade järnet på BB. Jätte stark i nacken redan två timmar ute och hade jätte fint fokus och bubblade på. Är super gosig och ju mer pussar och nära nära mys ju bättre :) Familjen hjälpte mig med flytten och mamma hade sedan barnen medans pappa, brorsan och min kusin Sebbe åkte ner med flyttlasset. Har ett mindre flyttlass kvar att göra. Är så tacksam för deras hjälp! ❤️ Barnen var så stolta och är fortfarande så stolta me Wille oh vad han älskar sin lillebror! Farmor passade dem när mamma hämtade oss från BB och han sken som en sol och sa titta farmor! Det är min lillebror sedan satt han länge med honom i knät när mamma och pappa hade fått mysa lite med honom. Nu ska jag mysa med min lilla underbara familj! 

Första mötet ❤️
Nästan hela familjen 😍 Blue 2 dagar gammal.
Tisdag
Omg! Vilken jävla dag!


Mamma hämtade mig runt halv elva, elva var vi på DS och väntade på ultragyn i ca 45 min. Fick samma jävla kärrig som sistgång och hon kände igen mig och ville kramas?! What the actual fuck? Jag sa åt henne att inte röra mig. 

Bebis mådde bra, jätte fint flöde i navelsträngen och han låg på plus. Typ min lilla plutt är en plutt på 4800 gram ish.. Yeah... Det ska jag klämma ur mig. Ur mig- vaginalt. Mmmm. Jag hamnade i chock. Länge. Typ 3 Tim. Det blev ett samtal upp till BB Sthlm och 13:00 fick vi tid. Så en tripp till Mörby där vi chockade slog oss ner och tänkte om dom sätter igång mig idag vad gör vi då? Hur får vi i hop allt? :O

Så tillbaka, på en brits och så tog dom kurvan på mig. Och jag fick ligga där ett tag och fick även mat för tydligen syntes det att jag behövde äta? Dom förstod att jag vill att det sätter i gång naturligt men på fredag sätts jag igång. Så jag kommer åka in någon gång under fredagen och bebis är ute innan söndag. Jag vet inte hur jag ska reagera på det. Så fram till måndag är mitt liv lite  suddigt. Nu ska vi fortsätta packa! Jag är helt slut mentalt över all stress i mitt liv de senaste veckorna.