Söndag
Fy efter middagen i går gick jag och vilade och somnade som en fura och mådde inte alls bra i kroppen. Var så sänkt. Var vaken i nån timma sedan somnade jag om till kl 5 i morse då kroppen strulade igen. Mina fötter är fortfarande svullna och jag vill inte mer. :/ Så när jag vaknade i morse så fixade jag lite inför flytten med adressändring och anmälan om flytt till skatteverket, fixade med fsk - även fast jag verkligen fattar nada av den jävla sidan och deras system. Måste dessutom ringa dem på måndag för vissa uppgifter är fortfarande fel. Suck. Hatar den myndigheten. William ligger nermyst i sin säng och snoozar framför youtube och skrattar och vi ska la ta ochät frukost om en stund. Alex sover fortfarande. I dag kommer lillfisan hem, vi saknade våran lilla diva i går men skönt att bara få rå om Wille med. I dag åker han och honom får vi hem på måndag.
 
Just det angående flytten kommer jag berätta mer om när det är dags för mig att flytta. Ser ingen mening med att ta det just nu. Ni som vill veta får helt enkelt vänta :)
Kalas för Wille
Willies minecraft tårta bestod av två choklad tårtor med chocklad chrispbitar och mjölkchoklad bitar. I mitten valde vi vaniljfrosting och ovantill chocklad frosting (samma som används till mockarutor). Då William inte tycker om marsipan så vart det kristyr ovantill så den vart lite pixlig. 

Lillan tog en stor bit och slukade den. Den var riktigt god den tårtan. Mamma hade gjort smörgåstårta till mig :) William vart jätte glad över sina presenter. Jag vart glad över mina med! Hade inte räknat med att få något alls faktiskt :)

När alla hade åkt vid fem så slängde jag av mig allt drog ett täcke om mig. Alex och hans pappa åkte och handlade och Alex kom precis hem med middag från donken. Mina fötter har svullnat upp så huden ovanpå är öm och gör ont. Så det blir viloläge för mig resten av kvällen. Lillan sover hos mormor idag. 

Super tack alla no som kom och firade oss ❤️
My Day