När bebis har större makt än någon annan

Ligger här i min säng med en bebis på magen/bröstet. Om jag flyttar ber honom vaknar han inom ngn minut om jag lämnar rummet. Han behöver sova så jag ligger kvar. Medans jag ligger hör tänker jag på disken, att jag måste dammsuga eftersom flingor hamnade på köksgolvet i morse när jag och Nathan sov. Tänker på att röja upp i vardagsrummet. När jag får tid till det vet jag inte. Nathan kan gå i din stol i tio min, leka på golvet med sina syskon tio min men resten av tiden sitter han i min famn och suger på min högra axel. Håller mig hårt i tröjan och håret. Han har insett att mamma kan lämna honom och han avskyr det. Om han varit ledsen för distraktionen med leksaker/syskon försvunnit och han sådär hjärt gråter, jag plockar upp men behöver kanske lägga honom ner igen då brister det för honom. Tar jätte lång tid med otroligt mycket pussar och mys för han ska förstå att jag är där men han måste ligga ner en liten stund bara. Dom säger att set är fas 5. Han är så go och snäll liten kille, han har börjat ge egna pussar. Tar tag i ansiktet ler stort sedan myser han med sin näsa innan han vänder ansiktet och så får man en lätt puss ❤️ Närhet är så viktigt för honom. Precis som sin syster. William var mysig men mest busig. Han nöjde sig med att han visste att jag var nära, att han kunde se eller höra mig och mina ljud.

Fia med knuff

När jag var liten så hade vi inte mycket till familjespel hemma, knappt ngt spel alls. Och när vi spelade var det monopol men vi barn förlorade alltid eller Chicago med mamma och mormor. Vi spelade det som galningar varje sommar ett tag. Men thats it. Minns mina vänner berättade eller så var man med när de spelade olika spel med deras familjer. Det traditionella brädspelen. Så när lillan hittade ett brädspel på Ica så köpte jag det. Nathan somnade och vi satte oss i köket åt vanilj och jordgubbsglass, regnet smattrade på utanför, doften av sommar spred sig i köket och vi började spela Fia med knuff. Barnen älskade det! ❤️ ska försöka få hem lite mer spel som vi kan spela ihop. Vi gjorde sällan familjeaktiviter tillsammans när jag växte upp. Det lämnar en tomhet på ngt sätt. Jag vill inte att mina barn ska känna så. Jag må vara ensam men jag försöker ändå hitta på äventyr som vi kan uppleva tillsammans som familj, jag och barnen.

Akryl
Dagen innan nathans dop så fixade jag akryl naglar i Täby Centrum, idag så tog jag bort akryln. Min egna naglar har växt sig så pass långa så utväxten var hemsk. Dock så upptäckte jag att en av mina naglar gått sönder. Fuck a duck! Men men fick laga den temporärt, får se om jag fixar dem med förstärkning bara? Vissa naglar är starka andra svaga. Dock är det inte så lätt att få det att se snyggt ut då man springer och fixar bebis så flawless? Hmm knappast. Märken - Check!
 
 
 
Min lille plutt har fått för sig at somna i tid men sedan vakan oc var vaken till över tolv. Mindre roligt för mig. Så han ligger på madrassen och övar på att rulla från mage till rygg och tillbaka :) Gjorde första rull från mage till rygg i går på 5 månaders dagen :) Duktig kille mamma har! Köpte barn pool tilll barnen med då det är olidligt varmt vissa dagar. Så det fanns en plastpool i affären så vi norpade den. Satan helvete att blåsa upp den då min luft pump inte alls ville fungera. Var helt yr till slut. Men väldigt glada barn!