Usel blogg uppdatering på blogg.se

Blogg.se har uppdaterat sin portal. Liknar mer Wordpress men dom failade totalt! Jag har en bligginställning på hur stora jag vill ha mina kort som jag publicerar men nu när jag bloggar via mobilen så hoppar den över inställningen och publicerar sjukt stora kort. När man sedan går in och ändrar det ser det förjävligt ut via mobilen ist😓. Vad fan är problemet?! Diss på blogg.se just nu..

Annars så är febern fortfarande lvar, Nathan nyser mycket så ett under att jag inte är mer sjuk. Det blåser svinkallt men solen har varit framme. Är fortfarande framme. Har plockat in all tvätt och ska boka ny tvätt tid. Tvättar jämnt men vem vill ha en rolig hobby? ;) har varit mest i soffan idag. Vi såg nya lego filmen, jag såg avsnitt på the good witch så nu är jag ikapp igen. Nathan sover i soffan, barnen har varit ute och är nu inne. Jag ska strax börja med maten.

I går när Alex åkte så tog hans mamma med sig mina nya skor. Jag älskar att fynda och speciellt när andra köper nytt för att ångra sig och sälja till halva priset några veckor senare. Hittade dessa som Alex hjälpte mig hämta, helt nya men till halva priset. Väntar hellre på ett fyndtillfälle än köpa fejk på exempel Wish. Inget ont om wish mycket fint finns där men just uppenbara fejk saker har jag alltid haft svårt för. Varför låtsas vara ngt man inte är?