Avklarat

 

 

Så den tiden på månaden som är sådär extra rolig. Jag får mensen och räkningarna betalas i samma veva. Men nu är det gjort = mindre ångest för mig :) Allt med siffror orsakar mer eller mindre ångest för mig så jag undviker det helst. Spåren från skolan, matten, dyskalkylin och dyselexin. Tack o lov för min budgettkalkyl! Mycket lättare för mig samt jag får dunderkoll.

Annars mår jag crap. Mens, ont som fan, ngt skit i kroppen och min sömn rubbas. :/

Midsommar

 

Gårdagen började med regn och det såg inte roligt ut alls. Sen så sprack vädret upp och det blev redigt varmt så vi gjorde oss i ordning och tog bussen till Lysekil och lekte i Stadsparken. Vi fikade och det det mysigt :) vi kom hem vid middagstid och jag gjorde god kyckling wook till oss alla. Barnen älskade det nya receptet och vi lade oss relativt tidigt. Jag hade jobbig huvudverk och blödde näsblod, inte den perfekta avslutningen. Men vi hade en toppen dag ❤️

Nathan utveckla mycket nu. Han tycker om att dansa, mycket närhet, mycket bud :) har även börjat med mamm och pappa ljud, han sa pap till Alex före han sa mamma klart :) nu gör han skillnaden på sitt prat och när han vill mig något. Då hör man verkligen att han ropar på mig :)

 
 
 
 
Kvavt
Svettigt, regnigt, kvavt och fuktigt. Känns som en solig midsommarafton är att glömma. Idag har det öst ner och jag passade på att tvätta en massa. Nathan har sovit massor idag med. Barnen bråkade minimalt vilket var skönt :) Nu sover alla och jag lyssnar på Spotify.