Prio
Just nu sitter jag i soffan, viker tvätt, är febrig, ser till att nappen är i munnen på Nathan som sover men inte kan sova utan den. Jag ser i kapp Suits och barnen är på var sitt rum då tredje världskriget höll på att bryta ut för Spider-Man aka primadonnan och avengers inte kunde leka affär/bageri och lekte granater med alla plast pajer. Sen att jag lyckades dammsuga och inga leksaker har ännu kommit ut till vardagsrummet under dagen är en seger i sig. 

Men nu så ska jag göra middag :)
Mammig liten bebis

Att ligga på rygg duger inte längre. Nathan vill sitta i sittern, hänga på axeln eller ligga i famnen -MEN då måste man gå omkring. Inte för att han planerar att somna så. Han ligger där på min vänstra tutte med sin hand under sin haka och andra håller i min tröja och så ligger han där i sin mysiga filt och tittar upp på mig med sina stora blåa ögon och bara myser. Inte ett ljud utan han bara tittar på mig. Sedan så kan jag bara lägga ner honom om han hör att jag är i närheten eller känner att jag när honom. Om han känner ett tomrum så vaknar han, inte mycket jag får gjort här hemma och inte mycket sömn heller. :)
Små febrig
Så vad gör man när kroppen är helt knäpp och man är halft sjuk för skiten tar evigheter att bryta ut? Jo man städar och tvättar. Tänker svettas ut bacillerna. Lika bra. Stämningen är lugn här hemma, lillan har datorn och William sin telefon. Vädret är mulet och det regnar till och från. Vilket jag tycker är underbart då det verkligen smattrar mot fönsterblänket! Ett ljud som gör mig lugn :)