Så in i helvetes sjuka

Jag mår helt galet dåligt, Nathan och lillan mår Bättre men deras röster och deras hosta är inge vidare. Båda är läa och små febriga. Jag vill bara krypa under en sten och mögla bort. Alex åkte hem idag så det var jobbigt men han måste fixa sitt på hemma plan även fast jag uppskattar när han väl är här. Nu ska jag och min snoriga hjärna försöka få lite sömn. Ska "bara" spela lite först 😆

Tomt

Idag åkte Alex hem och vi alla vart ledsna över det. Lillan som har börjat få en riktigt fin relation med sin pappa blev riktigt ledsen. Jag kommer på mig själv att gå och leta på honom och söka mentalt efter hans ljud och rörelser för att lokalisera honom men möts bara av tystnad och kommer då på att juste- han är inte här. Plutten somnade av enorm trötthet, Williams röst är nästan helt borta och han mår skit. Han är så hängig och lä stackarn! Det blir en lugn kväll idag.

Kikar in...

Hej på er! Advent är på intågande och jag längtar efter julen. Granen är uppe men jag saknar två pärllängder så måste ta mig till Ikea och införskaffa dessa. Granen ser ofärdig ut just nu. Två paket ligger under granen redan. Ett till vardera barn och några fler blir det :) insåg även att mina omslagspapper blev ordentligt förstörda under flytten ner så det behöver inköpas. Jag gillar att slå in paket och skapa julstämning med bak och mys med massa tända ljus och mysiga filtar. Önskar vi kunde få en omgång snö så man verkligen kommer in i det. För just nu har vi bar mark med jätte gröna gräsmattor och det känns mer som vår.

Hur har vi det annars då? Jo min visdomstand har kommit och med den feber och jag har haft ett rent hemskt humör som dippat ordentligt. Försöker att hålla det i schack men inte alltid så lätt när sömnen är drabbad ordentligt. Nathan håller på att få tänder i överkäken. Ena har kommit ut men det är hel TRE stycken till på väg samtidigt så han har det inte lätt. Han brukar somna runt halv tre tre på nätterna. Så försöka få en övertrött hjärna att sova. Upp med barnen 07:20 fixa allt med dom och sedan lägga sig en liten stund med Nathan runt tolv ish han sover sen igen på eftermiddagen eller så vill han inte sova men runt 20-22 är han så trött att han däckar. Men han sover en timme och vaknar jätte trött och tuggar frenetiskt och blir ledsen av tänderna och så är han vaken. 4 veckor.

Jag är så glad att Alex är här och att han ser till att jag får vila på eftermiddagarna då jag tar mornarna medans han sover. Så väldigt mycket fokus på barnen just nu. Sen har vi dragit på oss ngt skit igen då William har feber och ont i kroppen, Alex är dunder förkyld med ont i kroppen och helt lä och jag mår skit och är yr och lä. Så tänkte mest kika in här för er som ändå går in och läser och ge er en liten uppdatering :)