Husfru

Efter 3 dagar av konstant tvättande har jag nu spenderat dagen med att vika in allt. Vi har haft jätte fint väder vilket barnet har tagit vara på. Stoppade mig och Nathan i duschen /badet och han satt själv idag. Lite läskigt att jag inte höll i honom men sen gick det bra. Han var försiktig och inte alls som sina syskon när dom provade att sitta själv i badet :) Sen har vi lent med skuggorna från solen idag. Blir ju fina regnbågs pluppar från mina prismor som var roliga att klappa på golvet och även att se sin egna skugga på väggen var kul :)

Onsdag morgon

Williams fot är inte lika svullen och han kan nu gå på foten. Smärtan är borta och det är han glad för. Men eftersom han hade ont i går blev han hemma idag med. I morgon blir det skolan igen. Nathan har hittat sin tunga så han leker mycket med den i munnen. Det smackas och den är ute mer än i munnen :) Han tycker det är kul att sträcka ut tungan speciellt om vi andra gör detsamma :) Just nu ligger min trötta bebis och sover. Barnen spelar och ja jag ska vila lite jag med.

Återbruk DIY

Jag rumsterade runt i källaren i går och hittade min gamla julkrans. Ja den har sett bättre dagar men jag ville inte slänga den. Sen eftersom jag längtar efter julen så hamnade jag på Pinterest och såg jätte fina ljusmanchetter. Googlade runt på nätet och fann inga som jag ville ha och de som fanns var inte många. EBay var dyrt. Så jag tog fram tången medans Blue lekte nedanför mig i soffan och började massakera kransen och gjorde mig två stycken nya ljusmanschetter till mina block ljus. På bilderna nedan tände jag ljusen medans jag tog kort men släckte dom genast för ena ljuset är för kort. Måste tänka på brandrisken! Nu saknas det bara lite snö spray på så är jag nöjd! :)