Valborg

Sista dagen i April. Vi har ett jätte fint väder och vi började med att köra William till ett kalas, därefter åkte vi och storhandlade på Coop i centrum. Hem lastade av plockade in sen gick vi förbi loppisen innan vi åkte ut till Röe Gård. Jätte fint mysigt ställe. Sett reklam i brevlådan men inte haft möjligheter att åka och titta förens nu. Vi kikade i deras butik och oj! Jag hittade så mycket fint att jag kommer bli fattig nästa gång vi åker dit, vilket kommer bli rätt snart haha!

 
Vi tog oss en fika och blev färgas lagom tills Wille skulle hämtas. Hämtade Wille sedan åkte vi ut till Sandvik och plockade snäckor vid stranden. Nu är vi hemma och det blir tacos till middag. Blir perfekt! Här kommer en bildbomb från dagens äventyr. Ha en fin Valborg!
 
 
 
 
 
 
Return

Vi packade in oss i bilen och åkte i väg. William ville stanna hemma och spela i fred så han fick stanna hemma. Vi åkte till torp och bytte mattan på rusta till en annan och handlade annat små krams och åkte hem igen. Stannade förbi Ica och köpte lördagsfika men inte ens bullar fick Wille att slita sig från datorn 😂 vi har jätte fint väder idag med stark sol fast det blåser förjävligt kallt! 


Inköp.
Alex kom hem med en jätte fin tavelram och den passade perfekt till min plansh. Så den störta tavlan hänger uppe på väggen och nu ska det planeras om vilka foton som ska framkallas och hamna på väggen. Jag vill ha en foto vägg men det ska funka med den stora tavlan. Alex kom även hem med den mattan jag visade er men jag är inte helt hundra på den. Den verkade mer turkos på bilden och när jag fick hem den var den mer baby blå. Så jag vet faktiskt inte. Jag velar som fan. Och vi fnular på ett nytt soffbord vilket behövs då det vi har nu är så bubbligt efter barnens allt spill. Tar kort i morgon och visar er hur tavlan ser ut :)