Snö!
Dagen innan nyår kom det snö! Perfekt då jag är nere i humöret just nu. Packade på barnen kläder och så gick vi ut. Sen gick Alex och Nathan in och jag och de större barnen gick på en promenad på 2,6 km. Jag har börjat ge mig på min vikt igen. Tappade all motivation under hösten. Nu är vi inne och värmer oss ❤️ 

(null)

(null)

(null)

28 December
Idag har vi fokuserat på städning och tvätt. Köket har varit på listan. Inför varje ny leverans av mat gör jag alltid rent kylskåpet men idag frostade vi även av frysen. Nathan hjälpte mig med avfrostningen och Alex fixade tvätten.

(null)

(null)

(null)

Det är det vi gör idag. Sen blir det att inviga barnens spel de fick från sin moster/morbror och kusiner i julklapp. Lär bli kul haha. Otroligt länge sedan jag spelade monopol.
Vårt julfirande
Vi vaknade av klockan den 24:de och så myste vi i soffan och öppnade julklappar. Sen packade vi ihop oss och åkte till mormor i Lilla Edet. Där öppnade barnen mer julklappar och så fixade jag mammas hår och tillslut fixade jag mig och så iväg till min morbrors hus för julmiddag. Där var vi till 16:00 ca sen åkte vi hem till mormor för Nathan hade somnat. Vi myste vidare hos mormor hela kvällen och mumsade gott och barnen lekte till sent. 

(null) (null) (null)
(null)

(null) (null)

(null)

(null) (null) (null)

(null)
(null) (null)

(null)
(null)(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hoppas ni alla hade en underbar jul, det hade verkligen vi! Dagen efter så stod jag och mamma hos mormor och gjorde äppelskivor. Mormor mådde inte så bra så vi var där under dagen innan vi åkte till Brastad då vi ville att hon skulle vara stabil innan vi åkte. Här så gjorde mamma alla delarna för risalamalta den goda danska verisionen. Den svenska går inte att äta. Mamma och pappa myste rejält med Albus och brorsan tog sig en lur på soffan :)

(null) (null) (null) (null)

(null) 
(null)

Idag Tisdag har vi mest lekt med Nathan. Alex körde ner Wille och Leigh till Stenungsund i går. Där ska barnen vara i ett par dagar. Dom vart så glada över det!