M.I.A
(null)
(Nathan och hans fröken)
 
Lite så känns det ju, det har varit väldigt tomt här på bloggen nu i ett par dagar. Vi är fortfarande i sjukdomsstadiet och det är så tröttsamt. Viruset släpper inte för mig och Nathan och vi hostar halft ihjäl oss på nätterna och jag får kväljningar och han kväljer och spyr upp slemmet när han hostar. Sömnen är minimal. Idag började vi med inskolningen igen och det gick jätte bra. Vi kör hela veckan ut (förutom fre) sedan så börjar vi igen med inskolning efter jul och nyår. Just nu så håller barnen på att städa upp sitt rum sen är det sängen som väntar. Nathan sover redan och vi vuxna är redigt trötta vi med. Vi fick goda nyheter idag över något som sugit musten ur oss de senaste tre veckorna.
 
Dock pga kommunikations brist från andra sidan så fick vi den goda nyheten typ 2 veckor senare. Vi skulle ha fått veta det redan samma vecka som allt började men men. Ja, nu blev det kryptiskt men ni anar inte vad mycket saker som händer i mitt liv på daglig basis som ni aldrig någonsin får reda på. Visst att jag skriver väldigt öppet på min blogg om vad som händer i mitt liv men det är en utvald bråkdel. Jag har ett privatliv även om jag syns och tycker om att använda sociala medier. 
 
Men helt ärligt så är jag så trött på att behöva kämpa för allt och så kommer det idioter, riktiga jävla mongofierade riks idioter och får för sig att de ska lixom jävlas med mig. Jag blir på riktigt bara, asså det tycker ni? Det är så uppenbart att de som håller på inte vet VEM JAG ÄR eller vad det betyder att vara just MIG. De känner inte mig. De har ingen aning om mitt förflutna och hade de vetat vart jag kommer i från och på riktigt kunde grepppa att folk jävlas inte med mig av en orsak så skulle de inte ens försöka. Men folket i den här bondhålan försöker ju. Det är gulligt att de ens lägger ner energin på det men det är skrattretande och bara irriterande.
 
En av händelserna kan jag ju avslöja, det är drama i huset igen och beteende nivån är väl som de tragiska tjejerna i högstadiet som hade svalt för mycket luft och hade för lite intelligens för deras eget bästa. Glappa käft och mucka gräl bara för därför att. Inget annat. Jag får ju inte nämna vilket plan dom bor på för de läser min blogg och mår dåligt över att jag skriver att " grannen på det och det planet är idiot ". För då tar dom ju åt sig. Så det får bli lite diffust hahaha. NÅN granne får det bli från och med nu ;) Hur de hittade min blogg det är en annan historia  :D 
 
Jag slutar ju aldrig att förundras över hur totalt hjärndöda människor faktiskt kan vara. Men alla kan inte älska alla och jag har då inget behov av att vara älskad av alla. Så tycker du inte om mig så förvänta dig inte att jag ska sätta mig och gråta över det. 
 
FÖRUTOM mitt lilla "få ur mig skit som legat på sinnet" text så längtar vi hela familjen efter julen. Lillan räknar ner varje dag! Hon har stenkoll. Julkalendern bojkottade de totalt i år med. Det har varit mycket planerande både med min familj och Alex familj för att få ihop allt. Och fast vi inte ska fira hemma så blir det ju enromt mycket stress. Jag kommer ju städa som en galning dagarna innan vi åker. Det värsta jag vet är att åka ifrån hemmet och det är skit över allt. Så nu när vi är inne på julveckan så tror jag inte jag kommer hinna vara så aktiv här då jag har fullt upp med allt som ska fixas här hemma. Nu ska jag och Alex fortsätta se Bachelor. Vi ligger på avsnitt 8 så vi har lite att ta igen.