Sjuka- Igen!
Min dag alltså....

Min röst försvann i går kväll och jag kraxade bara i morse och min röst är mega hes nu. Man hör mig men det är en tidsfråga innan jag blir sjuk. Nathan hade lite glansiga ögon i går och lillan sjukade jag i morse för hon mådde inte bra alls enligt Alex. Jag åkte hemifrån 07:00, så vid stora rasten som vi tog riktigt tidigt för att vi skulle öva med barnen ute så upptäckte jag när vi gått in att Alex försökt få tag på mig. Då var Nathan helt utslagen med hög feber och Alex behövde få tag på förskolan men i våra papper vi fick fanns inga kontaktuppgifter alls. Vilket var konstigt och de numren på nätet funkar inte så efter mycket om och men fick jag iväg rätt nr till honom att ringa. Sen ringer han efter lunchen. Då har lillan spytt. Vem hämtar William? Nathan är utslagen, lillan har spytt så jag fick åka hem. 

På vägen till bussen så öste det ner och jag blev ännu blötare för varje jävla bil som åkte förbi mig!!! Jag var så blöt och så jävla kall i väntan på bussen som dessutom kom sent af!  Jag var så arg och irriterad över min situation. Väl hemma så hade Nathan en liten alvedon kick så han fick måla lite medans Alex hämtade William. Jag var super blöt så jag var den som vart hemma. Nathan somnade efter målningen och badet igen sen. Inte nog med det så hade William rullat i lera så det var kladd i hela hallen och jag fick bokstavligen spola av hans kläder i duschen. Rena lerbadet var det i badrummet! 

Sen så går albus trots ren låda och sätter sig i en liten kartong i köket och skiter! Han gör så om vi har någon kartong han får plats i. Så vi har ju inte kartonger framme pga det. Insåg mönster lite för sent så vad de andra ägarna gjort innan vi köpte honom börjar man ju fundera över. Men så lekte everleigh med ett par,  jag badade Nathan och jag hör " MAMMA!! Albus har bajsat!" Jo nog fan sitter kattfan i en kartong och skiter där han sitter och reser sig inte ens utan bara sitter och glor. Jag tittar på honom och säger till honom att nu, nu blir det duschen. Han har ju smetig bajs i hela pälsen 😑😑😑😑 

Kattfan blir skit sne och vill inte alls bli ren och skriker och har sig. Jag låter han sura när han är ren för annars rivs han när han ska torkas. Så han lugnar sig och jag ska plocka upp honom, då snabbt som fan sätter han klorna i mitt linne och trasslar till det så det blir ett stort hål när jag äntligen fått bort honom. Då får han sitta en stund till på duschgolvet vilket gör han grinig som satan. Jävla morr och fräs. Han lugnar sig. Så jag plockar upp honom, allt är bra så får han spunk och får upp ena tassen och sätter klorna i handen så jag får långa rivsår....  Jag blängde på honom och svor ordentligt samtidigt som jag lindade in honom helt i handduken typ burrito style och ruggade utanpå. Nu ligger han i och han vägrar gå ur handduken och han är fett grinig. Jag vägrar bråka med kattskrället. Vill han ligga halvtorr i en handduk så fine. 

Jag ger upp på den här dagen. Fuck it.