Vårt julfirande
Vi vaknade av klockan den 24:de och så myste vi i soffan och öppnade julklappar. Sen packade vi ihop oss och åkte till mormor i Lilla Edet. Där öppnade barnen mer julklappar och så fixade jag mammas hår och tillslut fixade jag mig och så iväg till min morbrors hus för julmiddag. Där var vi till 16:00 ca sen åkte vi hem till mormor för Nathan hade somnat. Vi myste vidare hos mormor hela kvällen och mumsade gott och barnen lekte till sent. 

(null) (null) (null)
(null)

(null) (null)

(null)

(null) (null) (null)

(null)
(null) (null)

(null)
(null)(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hoppas ni alla hade en underbar jul, det hade verkligen vi! Dagen efter så stod jag och mamma hos mormor och gjorde äppelskivor. Mormor mådde inte så bra så vi var där under dagen innan vi åkte till Brastad då vi ville att hon skulle vara stabil innan vi åkte. Här så gjorde mamma alla delarna för risalamalta den goda danska verisionen. Den svenska går inte att äta. Mamma och pappa myste rejält med Albus och brorsan tog sig en lur på soffan :)

(null) (null) (null) (null)

(null) 
(null)

Idag Tisdag har vi mest lekt med Nathan. Alex körde ner Wille och Leigh till Stenungsund i går. Där ska barnen vara i ett par dagar. Dom vart så glada över det!