Nathan 1 år

Pga sjukdom så har orken inte funnits till att blogga. Så här kommer en liten uppdatering! Den 24:de blev Nathan ett år gammal och det firades med paket på sängen när han hade vaknat med massa gott i :) Vi kände att det var bättre med tanke på att han åkte på vattkoppor. Hans aptit försvann totalt så att få i honom ngt är svårt just nu. 

Han vart super glad när han hade plockat ut allt och visade allt för sin storasyster som  blev bjuden på att smaka. Så han fick en gotte morgon med smoothies och majskrokar. Sen fick han tre böcker från oss och kläder från sin farmor. Hans favorit var princessboken. Leigh har en princessbok med Trollstav han gärna leker med och denna boken låter den med så nu sitter dom ofta tillsammans med var sin bok och leker :)


Vattkoppor

Läkaren bekräftade vattkoppor på Nathan nu ikväll. Stackarn :( Han är febrig, ömklig och gråter för det mesta. Vi försöker få honom att sova när han är trött då det är bättre. Ringde nathans bio och facetimade då han så klart är orolig. Nathan busade en kort stund med honom men sen orkade han inte hålla humöret utan det blev för jobbigt.Tacksam att Alex är här då Nathan ska hålla sig hemma. Tacksam att det finns appar som gör att man kan se en läkare på en gång. Jag använder appen kry men vet att det finns andra bra appar med.


Känslan när

Jag vaknar gråtandes med en ända tanke malandes i huvudet. " I'm not good enough."