Vår resa upp till Stockholm

Vi åkte ju upp till Stockholm och resan upp gick jätte fint. Pappa och syrran kom och mötte oss på centralen. Vårt tåg var jätte försenat. Efter det åkte vi hem till min faster och firade mina kusiner som fyllde år. Vi stannade inte så länge eftersom jag och syrran skulle se på bio i Kista. La La Land blev det och jag vet inte riktigt... jag själv skulle aldrig valt att se den på bio. Men syrran gillade den. Hem sova och så upp lördag förmiddag och fixa inför mitt firande.


Jag var sjukt lugn. Stressade inte utan tog det lugnt. Jag och mamma åkte till Coop och handlade tårta, paj och dryck. Dukade upp, gjorde oss i ordning och sedan kom gästerna. Jätte tacksam för allt fint jag fick och för dem som faktiskt dök upp och firade mig. Efter alla åkt hade vi en lugn kväll. Söndagen började med redig försovning. Men vi kom iväg till Lollo och Jimmy son Theons dop. Jätte fint dop och Alex älskade hallon passions choklad tårtan! Wille och Affe lekte massor och dom har verkligen saknat att leka ihop, det märktes jätte tydligt. Dom lekte ju när dom var på mitt kalas dagen innan med men två dagar av lek är ju mycket roligare 😀


Pappa hämtade oss, hem och dö. Syrran lagade middag och lagom till det vi satt oss knackade Maz på dörren. Så vi åt middag och han hade köpt present till mig med SAMT så fick jag min halsduk jag glömde där i mitten av maj 2015. Ja den natten Nathan blev till 😉 Han har ju hållet den gisslan men efter väldigt mycket tjat så fick jag äntligen tillbaka den! Han var hos oss i ett par timmar innan mamma körde ner honom till tåget. Första gången han och Alex träffades och var inget konstigt alls. Det kändes jätte skönt :) Alex fyllde 33 år och han vart glad över blommorna och presenterna jag köpte till honom. 

Idag så är det ju min födelsedag. Och den spenderades först hos käftis där vi lagade min lagning från rotfyllningen. Han med en liten träff med min kusin Emelie och min faster Thina. Jag växte upp med henne som min faster och hon är fortfarande det fast min farbror och hon är separerade sedan länge. Det förändrar inte ngt för mig. Vi hann även prata lite innan jag,mamma, syrran och systersonen åkte ner till centrum för att sätta in pengar till barnens konto samt öppna ett till Nathan. Hem packa slänga ngt i magen så kom farmor och så åkte vi in till centralen, tåg ner, tåg upp, buss till Alex och nu ligger jag och kämpar mot illamåendet jag fick från tåget ner. Jag och min mage ogillar X2000. Ogillas starkt!! Men men hemma, mat i magen och fått vila. Ska lägga oss snart för i morgon åker vi hem till Lysekil igen :)

Full späckad helg. Hoppas på en lugn vecka!

Turning thirty!!!

Idag fyller jag 30! Jag hade mitt kalas i lördags där mina nära och kära kom och firade mig. Det var jätte kul att så många kom! Kan fortfarande inte riktigt förstå att min kropp är nu 30 år? Jag är fortfarande 22 på insidan 😉 Jag fick födelsedagspengar som jag lade på en ny säng till mig. Sen fick jag jätte fina spa inspirerande presenter som redan nu är i Stenungsund. Så kan ta kort på allt det fina jag fick! Sen i går så fick jag en till present från nathans bio som var här. Gucci guilty intense 😍 så tusen tack till er som firat mig, nu ska jag äta födelsedags frukost med min familj.


Nu sitter vi på tåget från Gbg!

Puh! Lilleman sover, vi alla har mat i magen då vi kommer att sitta på tåget länge. Barnen har pusselsaker och jag och Alex har varm dryck från EH.Nu rullat tåget! Ses i Sthlm! 😉