I morgon!

I morgon så kommer Jimmy och Lollo till oss! Så spännande så vi har röjt upp här hemma så att det ser okej ut när dom kommer hit i morgon. Kommer bli fullt hus i ca 3 dagar men finns det hjärterum så finns det stjärterum! :D Barnen ser fram emot att få träffa affe så dom pratar inte om ngt annat och det kommer bli kul för nathan att träffa Theon och busa runt med. Hoppas att det blir fint väder så man kan vara ute mycket, vi har haft regn i flera dagar och då är man mer fast inne. 

I går väll så hade jag och Alex en bröllopssumering av vad vi kommit fram till hitills. Jag gjorde ett schema över hur min dag kommer se ut ca och han satt och spånade på vilka som kommer vara med honom under dagen för bröllopet osv. Det känns skönt att han är lika delaktig i alla beslut även fast det är jag som planerar. Jag kör alla ideer via honom, han är mitt bollplank. 

♥  Om 11 dagar är det 1 år kvar ! Sen får vi det drömbröllopet vi velat ha i så många år han och jag. Hihi!

Kvälls prommus

Vi tog oss ut i det muskiga vädret och gick på en 3,5 km promenad. Det små regnade lite men det var bara skönt. Nathan och lillan lekte en stund ute innan det var dags att gå in. 

Disney

Barnen älskar Disney lika mycket som jag gör vilket är underbart :) Drömmen är ju att kunna ta hela familjen till Paris någon gång. Men det är just nu inte möjligt. Därför blev barnen jätte glada när dom såg långben, Musse och Kalle på fallens dagar! William sprang fram och high fivade och sprang iväg innan jag hann ta kort men lillan hon tog tid på sig :) Hoppas de kommer nästa år med!