När tiden finns

Vi har haft det lugnt och mysigt idag. Vi har engagerat oss massor i Nathan som vi gjorde när barnen var små. De stora barnen hade varit och badat idag vilket de tyckt var kul :) Vi har även passat på att göra en redig stortstädning av köket. Alex drog ut spisen och började sedan var det igång haha! Hela köket fick sig en redig omgång så även fönstren som var skitiga av all pollen och annat skit. Nu kan vi se ut igen :)

 
Avslutade dagen med ett fotbad som Nathan sedan satte sig i och orsakade en mindre översvämning i vardagsrummet. Otroligt nöjd liten unge som skrattade nöjt över sitt bus, mindre roligt när vi stod och torkade upp allt vatten, hör hur det rinner någon annanstans. Då står han nöjt och kissar i köket helt chockad över att han för första gången får se vart kisset kommer i från. Han bara stod och tittade på sin snopp och stod sedan i ett jätte smile och klappade händerna haha så fullt upp. 
 
 
 
3

Oplanerat barnfri, det var meningen at vi skulle ha arwen men istället blev barnen överbjudna till Stenungsund tills lördag. Så det blev att snabbt packa deras väskor och sen var dem i väg. Kvar blev jag, Alex och bebis. Och jag tror Nathan är otroligt nöjd över att bara ha oss. Det blev en förändring när han insåg att barnen inte skulle komma hem snart och då skiftade han och blommade ut i en energi explosion. Så vi har busat nonstop, massa kel och mys och det har varit helt underbart att ha lugn och ro. Inget bråk, ingen tjurig dotter som gnäller över allt. Känner att jag behöver sakna mina barn lite ❤️Upptäcktsfärd

Igår innan Alex åkte hem till Stenungsund så var vi ute med Nathan en stund. Går inte så bra att vara framför huset nu för det ligger stora vassa stenblock över allt pga att de gräver ner fibern så vi var på en annan sida av huset vi normalt undviker då den är nära parkeringen. Så det vart en hel del spring för han vill så gärna gå dit han inte får ;) Han upptäckte mattställningen och förådet. 


I morgon kommer Alex upp med barnens storasyster som ska vara här i ett par dagar. Syskonen behöver få umgås. De träffas allt för sällan och i korta stunder. Så sett blir bra! Hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket.