Fotografier

Vi eller jag har tagit massor av kort på barnen genom åren och jag har försökt att beställa hem så mycket kort jag kunnat. Nu så är det dock dags att sortera in alla korten och fixa om i albumen. Det är otroligt mycket kort som ska in. Det röda albumet är lillans och de blå är willes. Jag behöver minst två till dem båda. Jag behöver ta upp mitt album samt köpa ett till Nathan och två till övriga kort. 


Visst är det skönt att ha allt digitalt men jag tycker det är charmigt att bläddra i album :) jag hann inte fylla Williams album då Nathan tyckte mamma var tråkig :p

Fynd!

Åh jag fyndade en jätte fin terrin idag på loppisen vid oss. Dom har bytt ägare och den nya ägaren rensade och det är massa nya saker nu och så mycket fint! Helt annan känsla när man kommer in. Min grannes sons flickvän har tagit över så jag vet att dom har fått in massor av saker som ska till loppisen så småningom om. Iaf, jag har alltid velat ha en terrin men inte funnit någon som jag velat köpa. Men när jag såg denna så klickade det direkt! 


Bröllopsplanering

När jag var i Sthlm så kom den, min bröllopsplanerare. Min vanliga almanacka blev fullkladdadmed bröllops saker så jag insåg att jag behövde köpa en anteckningsbok som enbart var till bröllopet. Så jag googlade runt och fastnade för #personligalmanacka men jag valde anteckningsbok. Kunde designa framsidan själv och jag är mer än nöjd!