Afternoon tea

Jag visade er blommorna jag fick av Alex som jag fixade till på morsdag. Jag fick också en jätte söt liten te låda. Jag har haft en jätte stor när vi bodde i vh men den var stor och otymplig. Önskar dom gjorde te- lådor på höjden som små byråer... 


Men jag fick en liten te-låda som blev perfekt i köket. Mitt te på ena sidan och Alex te på andra sidan 😍

Event Store4kidz

Idag var det event inne i stan så vi åkte in och minglade lite. Barnen lekte i butikens lekrum med sin pappa medans jag tittade runt. Vad jag köpte och vad godiebagen innehöll kommer i ett annat inlägg :)


Efter eventet åkte vi till torp och tog en liten snabbfika innan vi åkte hem igen. Nu har vi ätit middag och Alex ska snart åka hem till Stenungsund.

Bilden på mig i kassan är tagen från Store4kids Facebook sida.

Out and about

Morgonen var lugn, vid elva så åkte vi en snabbis till stora centrum då vi missat köpa saker som inte finns i butikerna i lilla centrum. Sortimentet här är inte det bästa så ibland har dom det man behöver och ibland inte. Men det trar en kvart till forum så det är ok. Nu ligger jag och Nathan och myser och jag ska powernapa då jag känner mig risig och vi ska på event senare i kväll. Hoppas sminket håller hela dagen!