Besök!
Vab idag, Alex, Nathan och William mår allt annat än bra. Hämtade ut paket när jag hämtade lillan från skolan. Bokade en playdate med hennes kompis och sedan hämtade vi ett paket till mig. På eftermiddagen kom barnens farmor hit med presenter från hennes resa till Spanien och Nathan ville ha på sig sina nya kläder direkt :) sedan lade han beslag på sin farmor och gud vad vi alla skrattade😂 ! Satt mycket i telefon, bl.a. med mamma och även min mormor. Pratade länge med dem båda. Sen sorterade vi in tvätten och nattade barnen. 

Jag betalade alla räkningarna idag och beställde även hem månadens mat. Så skönt att ha det gjort! Väntar in en del eftersläntrande paket så vi får se när dom dyker upp :) nu ska jag lägga mig, jobb i morgon.

(null)

Blod
Min näsa alltså, varje morgon sen i torsdags så har jag vaknat upp med en näsa fylld med blod och jag är super täppt och torr i näsan hur jag än gör. Yay för den torra vinterluften. Jag blir helt lä av allt näsblödande, tappar energi.. Har ändå sorterat bort en del papper och så tvättade vi i dag. Annars har vi tokmyst hela helgen! I morgon är det jobb och så är det hela veckan. 

Pssst ett tips. Ikea har fri frakt på allt under 20kg. Om lusten att trängas på ett varuhus inte känns så lockande?  Jag klickade hem förvaringslådor, dröna, från Ikea då jag behöver det till mina kläder. Alex, Nathan och Everleigh tillsammans med alla påslakan och handdukar tar upp dom två garderoberna som vi har här hemma. Så då tog vi in Kallax hyllan från willes rum som han inte använde 4*6 som jag numera har mina kläder i men jag har inga förvaringslådor. Vill gärna ha det prydligt :)Så det är ett tips !
VLOG 5
Hej! Idag kommförsta snön, lillan vill verkligen till skolan och jag har kollat henne hela dagen och febern verkar ha stannat borta! Nathan å andra sidan har redig växtvärk i benen och är inte alls glad här hemma samt han tuggar frenetiskt på fingrarna så gissar att tänder är på väg. 

Har lagt upp en ny vlog, ja jag använder den engelska stavningen med ett G. Kika in den om du är sugen på att få lite mer info om vad jag pysslat med på sistone.