Uppdatering?
I fredags kom nathans bio hit sent på kvällen. Vi vuxna umgicks och så introducerade jag och Alex honom för Lucifer. Han vart helt fast haha. Lördagen började med mys. Barnen myste med Maz i soffan och Nathan och Maz tittade på babblarna och Nathan hade alla sina babblar i knät och delade med sig dom med sin bio. Sen efter frukosten vart det full rulle med bus! Barnen var helt i fokus och dom lade verkligen beslag på Maz alla tre. De större barnen ser ju honom mer som en farbror till familjen än mammas kompis.

Alex och Maz tog sedan Nathan i vagnen medans jag var hemma och röjde upp dagskaoset och så började vi med middagen. Kvällen avslutades med lite godis och film mys  och sen så nattade vi barnen. Alex gick och lade sig tidigt och jag och Maz kokade lite glögg och fortsatte titta på Lucifer. Vi pratade massor och flummade ordentligt. Det var skönt med egen tid bara vi två så vi fick umgås och prata om våra liv och prata i kapp med vad som hänt det senaste halvåret. Vår vänskap betyder mycket för oss och det är viktigt för oss att vi håller den vid liv. Sen är det bara en positiv sak att barnen får se hur viktigt det är att kunna behålla vänskapen fast ett förhållande tar slut. Alex och Maz har också utvecklat en vänskap vilket gör att vi alla tre kan ha kul i hop när barnen sover och kan skratta och driva med varandra. Speciellt att de hittar egna gemensamma intressen att bygga sin vänskap på när jag inte är i närheten. Så dom inte sitter och bara glor i akwardness utan faktiskt kan umgås bara de två. För det hade ju bara varit jobbigt och fruktansvärt stelt. 

När vi sett ett par avsnitt så sa vi godnatt och jag kröp ner hos Alex och Nathan. Sen vaknade vi alla tidigt för att vinka av Maz på söndagsmorgonen. Sen firade vi fars dag här hemma med barnen och hade en lugn söndag.

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)